Την τελευταία του πνοή άφησε ο θεατρικός παραγωγός Μιχάλης Αδάμ, ο οποίος είχε φέρει στην Ελλάδα πολλές παραστάσεις που άφησαν ιστορία, συζητήθηκαν από το κοινό και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η φωτό από δημοσίευση της Ελισάβετ Μουτάφη στο instagram

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Στράτος Φαναράς μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook: «Χάσαμε πριν από λίγες ώρες τον αγαπημένο μας φίλο, τον αδελφό μας Μιχάλη Αδάμ. Αιώνια η μνήμη σου Μιχάλη μου. Να οργανώνεις παραστάσεις στα λιβάδια του ουρανού μέχρι να συναντηθούμε πάλι. Έχουμε τόσα πολλά να πούμε και να κάνουμε ακόμη» έγραψε.

Ο Μιχάλης Αδάμ είχε ανεβάσει τα μιούζικαλ «Sweet Charity» με τη Σμαράγδα Καρύδη, «Βιολιστή στη Στέγη» με τον Γρηγόρη Βαλτινό, «Priscilla the Musical» με τον Γιώργο Καπουτζίδη, «MasterClass» με τη Μαρία Ναυπλιώτου και πολλές παιδικές παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

«Μιχάλη, η απώλεια σου μας βύθισε στην θλίψη. Είναι σκληρό, άδικο και τόσο δύσκολο. Θα έχεις πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η σκέψη μου και η αγάπη μου στην οικογένεια σου» έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτου στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Ένας άνθρωπος που πραγματικά αγαπούσε το θέατρο και τους ηθοποιούς…. Καλό ταξίδι Μιχάλη», έγραψε η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη.

Ο Μιχάλης Αδάμ είχε συνεργαστεί με δεκάδες καλλιτέχνες. Μιλώντας πριν από μερικά χρόνια στην ιστοσελίδα In2life, είχε αναφερθεί στη συνεργασία του με τον Μίκη Θεοδωράκη και τη μεγαλειώδη συναυλία σε 27 πόλεις της Αμερικής: «Εκείνη την περίοδο, περίπου το 1993- 1994, μου ζήτησε ο Μίκης Θεοδωράκης με τον οποίο είχαμε γίνει φίλοι από το τηλέφωνο, μέσω και του Κώστα Σπηλιάδη, να τον ακολουθήσω σε μια περιοδεία που είχε σε 27 πόλεις στην Αμερική, να τον βοηθήσω στις δημόσιες σχέσεις και γενικώς να εμπλακώ με την παραγωγή. Είχαμε 150 άτομα: Ορχήστρες, χωρωδίες, τραγουδιστές. Αυτό ήταν το επόμενο βήμα. Η… χαριστική βολή είχε πάλι να κάνει με μια από τις μανίες, τους ινδιάνους, τα ρεμπέτικα, τα γκόσπελ, που σού έλεγα ότι είχα στην Αμερική. Την περίοδο λοιπόν που είχα μανία με τα γκόσπελ, πήγαινα στις εκκλησίας της Αλαμπάμα και του Χάρλεμ και άκουγα κάθε Κυριακή» τόνισε τότε ο παραγωγός.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις