Το τελευταίο «αντίο» είπαν την Πέμπτη 8 Απριλίου οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας στον 39χρονο Κώστα που έπεσε νεκρός για έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό. Οι πληροφορίες θέλουν τον 72χρονο συνταξιούχο λαχειοπώλη να παραμένει αμετανόητος, αν και έχει συνειδητοποιήσει τις συνέπειες της πράξης του και έχει δηλώσει, μάλιστα, ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών, όπου οδηγήθηκε, ότι ήταν «θέμα τιμής». Αρνήθηκε την εκπροσώπησή του από δικηγόρο, ζητώντας να του επιβληθεί η ανώτερη ποινή για την πράξη του, ενώ σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου, θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή βιολόγου στο tharrosnews.gr, που βρέθηκε έξω από το κατάστημα «Γερμανός» την ώρα της δολοφονίας, η οποία άκουσε τον 72χρονο, κρατώντας ακόμα το όπλο στο χέρι, να επιστρέφει στην πόρτα και να φωνάζει: «Τώρα που σε σκότωσα, πάρε τηλέφωνο στην Αστυνομία. Που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις…».

Το βίντεο ντοκουμέντο

Το Mega εξασφάλισε το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει όλα όσα συνέβησαν στο κατάστημα. Στις εικόνες, φαίνεται ο δράστης να μπαίνει ψύχραιμος, κρατώντας το όπλο.

Φτάνει στον πάγκο, πίσω από τον οποίο βρίσκεται το θύμα. Πηγαίνει στο πλάι και στο σημείο αυτό οι δύο άνδρες φαίνονται να έχουν ένα σύντομο διάλογο. Ο 72χρονος, όμως, είναι αποφασισμένος. Δευτερόλεπτα μετρά τραβά τη σκανδάλη κι ο 39χρονος σωριάζεται στο έδαφος, για να χάσει τελικά λίγο αργότερα την ζωή του.

Μάλιστα σε άλλο βίντεο που μετέδωσε το Ionian Channel φαίνεται ο ηλικιωμένος, να βγαίνει από το μαγαζί κρατώντας ακόμα το όπλο στο χέρι και να λέει «που είναι η άλλη; Θα την σκοτώσω την άλλη», αναφερόμενη προφανώς στην υπάλληλο, που ήταν κι εκείνη μπροστά όταν είχε την αντιπαράθεση με τον άτυχο Κωνσταντίνο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις