Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το απόγευμα η Ζήνα Κουτσελίνη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής στην οποία εργαζόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, για να καταθέσει για τον αγαπητό της συνάδελφο.

Η κ. Κουτζελίνη ήταν ντυμένη στα μαύρα και έμεινε στη ΓΑΔΑ για περίπου δύο ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ τις τελευταίες ημέρες ήταν πολύ χαρούμενος, «στα καλύτερα του» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο άτυχος δημοσιογράφος έδειχνε το καινούριο αυτοκίνητο του γιου του.

«Ποτέ δεν μου είχε πει ότι είχε κάποιο πρόβλημα ή ότι είχε δεχτεί κάποια απειλή» φέρεται να κατέθεσε.

«Την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας του είχε φύγει στη μια το μεσημέρι, λόγω της θεματολογίας της εκπομπής. Την Παρασκευή ειδικά, ήταν μια χαρά. Ίσως γιατί ερχόταν το Σαββατοκύριακο» ανέφερε περιγράφοντας τις τελευταίες ημέρες του Γιώργου Καραϊβάζ στον χώρο εργασίας του.

Με νέο λογισμικό η επεξεργασία των βίντεο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ

Με την τεχνολογία ως βασικό «όπλο» στα χέρια των αρχών και το εξελιγμένο λογισμικό Ι2, το οποίο έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται τεράστιο όγκο στοιχείων και πληροφοριών και να βρίσκει στοιχεία που τα συνδέουν μεταξύ τους, οι αξιωματικοί της Aσφάλειας συνεχίζουν με αμείωτο ζήλο τις έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών του Γιώργου Καραϊβάζ.

Βίντεο – ντοκουμέντο «συνέλαβε» τους δολοφόνους 1 λεπτό μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου, ενάμισι χιλιόμετρο μακριά και μόλις 750 μέτρα από τη λεωφόρο Ποσειδώνος, την οποία χρησιμοποίησαν με κατεύθυνση το Παλαιό Φάληρο. Το βίντεο αυτό εξετάζεται ανάμεσα στα τουλάχιστον 100 άλλα βίντεο, που έχουν στα χέρια τους οι Aρχές.

Το υλικό αυτό, μαζί με τις δεκάδες καταθέσεις που έχουν ήδη συγκεντρώσει οι αστυνομικοί και συνεχίζουν να λαμβάνουν και επιπλέον απόρρητα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, συνθέτουν τα κομμάτια του παζλ της εν ψυχρώ εκτέλεσης το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στον Άλιμο.

«Πολύ φοβάμαι, και αυτό πιθανολογούν και οι αστυνομικοί, οι δράστες προχώρησαν στην εκτέλεση και όχι σε μια πράξη εκφοβισμού, πιθανόν γιατί έπρεπε να του κλείσουν το στόμα» σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις