Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ περνούν δύσκολες ώρες, καθώς ο αγαπημένος τους άνθρωπος δολοφονήθηκε πριν από μία εβδομάδα λίγα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο. Το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες του στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και το Star.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου βρήκε το κουράγιο να βγει ζωντανά στην εκπομπή και να μιλήσει στη Ζήνα Κουτσελίνη που κάποια στιγμή λύγισε ακούγοντάς την.

«Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους που γνώριζε και δεν γνώριζε. Είχαμε στόχο ζωής να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Από όταν γεννήσαμε το παιδί μας ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο ‘Χαμόγελο του παιδιού’. Και θέλουμε να συνεχίσουν να βοηθιούνται παιδιά. Ο Γιώργος ήταν ένας καλός, καλός άνθρωπος. Η ζωή μας έμεινε κάπως στη μέση ας μην μείνει στη μέση και το πολυϊατρείο του Χαμόγελου» είπε.

«Αυτό που γίνεται θα του άρεσε, αγαπούσε πολύ τα παιδιά. Κάνω έκκληση να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και αυτά τα παιδιά, γιατί περιστατικά σαν αυτά έχουν να κάνουν με βία και κακία, τα οποία είναι παράγωγα του πόνου και του φόβου που είχαν κάποιοι ως παιδιά» είπε με τη σειρά του ο γιος του, Δημήτρης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις