Μετανιωμένος για τις πράξεις του εμφανίστηκε ο αστυνομικός στη Ρόδο, ο οποίος εμβόλισε με το όχημά του το αυτοκίνητο του αστυνομικού του διευθυντή, το βανδάλισε με μία βαριοπούλα και στη συνέχεια μπήκε στο αστυνομικό τμήμα με το υπηρεσιακό του όπλο με μία σφαίρα στη θαλάμη.

Ο αστυνομικός, όπως δημοσιεύει η rodiaki.gr, ενώπιον του δικαστηρίου ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, δήλωσε ότι θα καλύψει το κόστος κάθε ζημίας που έχει προκαλέσει και ζήτησε από τους δικαστές, σε περίπτωση που διατάξουν την ψυχιατρική του πραγματογνωμοσύνη, αυτή να διενεργηθεί με δικά του έξοδα στην Αθήνα. Όλα αυτά τα ζητήματα θα εξεταστούν όταν εκδικαστεί η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι σε κατάσταση «αμόκ», ο αστυνομικός επιτέθηκε αρχικά με το αυτοκίνητό του και εμβόλισε πολλές φορές το Ι.Χ. αυτοκίνητο του αστυνομικού διευθυντή του ενώ στη συνέχεια κρατώντας μια βαριοπούλα, κατέβηκε και τα έκανε γυαλιά… καρφιά, σπάζοντας μέσα κι έξω το αυτοκίνητο αλλά και το γραφείο, στη συνέχεια, του προϊσταμένου του!

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν στην εισαγγελέα άλλοι δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο κτήριο, ο αστυνομικός ήταν ανεξέλεγκτος: έβριζε και απειλούσε τον αστυνομικό διευθυντή και στη συνέχεια έσπασε το τζάμι εισόδου του γραφείου του, κρατώντας στα χέρια του την ίδια βαριοπούλα, μπήκε στο γραφείο και προκάλεσε επίσης ζημιές.

Όταν ακινητοποιήθηκε ο δράστης από τους συναδέλφους του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του το υπηρεσιακό του περίστροφο και μάλιστα είχε μία σφαίρα μέσα σε αυτό! Ο δράστης είχε μαζί του επίσης έναν γεμιστήρα που είχε συνολικά 12 σφαίρες μέσα. Συνάδελφοί του κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν λίγα λεπτά αργότερα αφού όμως είχε ολοκληρώσει το «έργο του».

Ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή και τον υφιστάμενό του, υπήρχε τα τελευταία χρόνια έντονη υπηρεσιακή διαμάχη, γεγονός που υποχρέωσε τον αστυνομικό διευθυντή πρόσφατα να κινήσει διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον εξόργισε με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο.

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις