Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 11 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Εκεί θα δώσουν το «παρών» ο Αλ. Τσίπρας με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αλλά και κλιμάκιο του ΚΙΝ.ΑΛΛ. με επικεφαλής τη Φώφη Γεννηματά.

Το ΠΑΜΕ καλεί στις 10 π.μ. στα Προπύλαια, ενώ πρωτοβάθμια σωματεία, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΝΑΡ, Λαϊκή Ενότητα, ΚΚΕ(μ-λ), Μ-Λ ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΟΕ, κ.ά.) και συλλογικότητες εργαζόμενων δίνουν το δικό τους ραντεβού στις 10.30 π.μ. στα Χαυτεία.

Απεργιακές συγκεντρώσεις-διαδηλώσεις διοργανώνονται επίσης στη Θεσσαλονίκη και σε συνολικά 71 πόλεις.

A

Δείτε ΕΔΩ πού υπάρχει κίνηση στην Αθήνα.

“Στο κόκκινο” κεντρικές οδικές αρτηρίες από τις 7:00 το πρωί

Ήδη από νωρίς το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, καθώς λόγω της απεργίας και στα ΜΜΜ, οι εργαζόμενοι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους για να μετακινηθούν. Οι οδηγοί θα χρειαστούν υπομονή στη Λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου, στην Αθηνών Λαμίας στην άνοδο και κάθοδο, στην Λεωφόρο Κηφισού επίσης και στα δύο ρεύματα. Συμφόρηση υπάρχει και στην Πέτρου Ράλλη, στην Αλεξάνδρας, στη Μεσογείων, στην Κηφισίας, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην Σταδίου, στην Πανεπιστημίου, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, στην Καλλιρόης, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου. Επίσης στο “κόκκινο” είναι και το λιμάνι του Πειραιά και η λεωφόρος Ηλιουπόλεως.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις