Όπως σας ενημερώσαμε, τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», ο οποίος αγνοούνταν από την Κυριακή.
Ο εξαιρετικά αγαπητός εστιάτορας Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννη Αγίας Παρασκευής στον Υμηττό, λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοχειρία.

Στο εν λόγω σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τη σορό του Σταύρου Δογιάκη και να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου του. Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει δίνοντας πάντως προς το παρόν μικρές πιθανότητες, την ενδεχόμενη σύνδεση αυτής της τραγωδίας με τη δολοφονία του πρώην αστυνομικού, Σπύρου Παπαχρήστου, ο οποίος και εκτελέστηκε εν ψυχρώ μπροστά από την ταβέρνα «Κρητικός» στην Παλλήνη λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα της Τρίτης 1ης Μαΐου του 2018.

Το χρονικό της δολοφονίας Παπαχρήστου

Ο Σπύρος Παπαχρήστου είχε πάει στην ταβέρνα «Κρητικός» το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη 1/5/2018 με παρέα και μάλιστα, σε ανταλλαγή μηνυμάτων με φίλους του αργά το ίδιο βράδυ, τους είχε προσκαλέσει να περάσουν από τον «Κρητικό» μαζί με τα παιδιά τους. Αυτό σημαίνει απλώς ότι το θύμα δεν είχε μεταβεί στην ταβέρνα για δουλειά και ότι ένιωθε απόλυτη ασφάλεια στον χώρο όπου βρισκόταν.

Απόδειξη των ανωτέρω αποτελούσε το μήνυμα που έστειλε το θύμα στους φίλους του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, ξημερώνοντας Πρωτομαγιά. Στο μήνυμα τους εύχεται «ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ».

Η δολοφονία Παπαχρήστου θεωρείται κομβική στο νήμα των εκτελέσεων που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα. Βέβαια ο Δογιάκης ήταν ένας ευπόληπτος πολίτης με απολύτως νόμιμες και διαφανείς δραστηριότητες αλλά με όσα συμβαίνουν τελευταία η ελληνική αστυνομία δεν αποκλείει τίποτα σε σχέση με το αν υπήρξε δράστης ή πρόκειται για αυτοχειρία ή ακόμα ακόμα και αν κάτι τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις