Νέα δήλωση μέσα από την φυλακή έκανε ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του.

Σύμφωνα με το Star, o 33χρονος μέσω του δικηγόρου του έστειλε το εξής μήνυμα:

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Ακόμη και σήμερα η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής

Την ίδια ώρα, ακόμα και σήμερα, 25 Ιουνίου 2021 ή το αργότερο τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου, αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για το πού θα απονεμηθεί η επιμέλεια της κόρης της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς και του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά, με τις δύο οικογένειες να παρουσιάζουν τα νομικά τους επιχειρήματα.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, βάσει του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα, θα αναθέσει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού, είτε στους συγγενείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του κατηγορούμενου πιλότου στα Γλυκά Νερά, αφού προχώρησε σε διενέργεια έρευνας ώστε οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες να καταλήξουν στο ποιο από τα δύο περιβάλλοντα είναι καταλληλότερο για το μωρό. (Διαβάστε περισσότερα)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις