Στα χέρια της μητέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, βρίσκεται πλέον η 12μηνών Λυδία, σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί, σήμερα, Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου συνοδευόμενη από τον γιο της και αδερφό του καθ’ ομολογία δολοφόνου, ξεκίνησε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή, κρατώντας στην αγκαλιά της, τη μικρή Λυδία. Δεκάδες δημοσιογράφοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από την οικία, με τους ίδιους να μην προβαίνουν σε κάποια δήλωση.

Πηγή φωτό: sputniknews.gr

Η συνάντηση έγινε σε άλλο σημείο από αυτό του σπιτιού, γιατί και οι δύο οικογένειες ήθελαν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η μητέρα της Καρολάιν, όταν άκουσε την απόφαση, προστέθηκαν κάποια ψήγματα χαράς στην απέραντη θλίψη της. Στα μάτια αυτού του παιδιού θα βλέπει την Καρολάιν και της μοιάζει και καταπληκτικά, όπως μου είπε. Το παιδί το είχε δει τελευταία φορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, όταν είχαν κάνει στην Αλόννησο διακοπές το ζευγάρι», είπε το πρωί της Τρίτης ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, αναφορικά με το πώς δέχτηκε τα καλά νέα η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης.

«Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι οι γονείς του δράστη έχουν σπίτι στην Αλόννησο και θα μπορούν αν το επιθυμούν να βλέπουν και περισσότερες φορές το παιδί από αυτές που προβλέπονται από τη διάταξη. Αν θελήσουν να τη δουν, θα βρουν ανοιχτή πόρτα από την άλλη πλευρά. Και το θέλουν κιόλας, γιατί όσο περισσότερη αγάπη παίρνει αυτό το παιδί, τόσο το καλύτερο. Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του σπιτιού των γονιών της Καρολάιν», συνέχισε ο ίδιος.

«Η απόφαση είναι προσωρινή, πιστεύω μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρξει οριστική απόφαση. Για το μεγάλωμα της μικρής οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν τη γνώμη ειδικών επιστημόνων και θα προχωρήσουν. Αισθάνονται το βάρος της ευθύνης. Θα ζητήσουν σίγουρα τη βοήθεια των ειδικών. Είναι νέα, δυνατή και πολύ καλός άνθρωπος η μητέρα της Καρολάιν», είπε ακόμα ο κ. Χαρμάνης.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε την προσωρινή επιμέλεια της μικρής, στην οικογένεια της 20χρονης, ενώ αφαιρέθηκε και η γονική μέριμνα από τον 33χρονο συζυγοκτόνο. Η οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το ενός έτους κοριτσάκι, πέντε ημέρες το μήνα, 10:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο. (Διαβάστε περισσότερα)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις