Στην ανακρίτρια Χανίων οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, ο καταδικασθείς για τον φόνο του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, ώστε να απολογηθεί για τη δολοφονία του συγκρατούμενού του στις φυλακές Αγιάς Χανίων.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε πως το νέο έγκλημα, στις 26 Ιουνίου, έγινε εν βρασμώ ψυχικής ορμής που προκλήθηκε από την ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος. Μετά το πέρας της απολογίας του, ο Γεωργιανός οδηγήθηκε και πάλι στο κατάστημα κράτησης, αναφέρει το flashnews.gr.

Ο συνήγορός του, τόνισε πως ο εντολέας του τον ενημέρωσε πως το αυτοσχέδιο μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία, δεν ήταν δικό του αλλά ανήκε στο θύμα.

Μάλιστα, τόνισε πως ήταν το θύμα αυτό που του επιτέθηκε. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, επέδειξε στην αστυνομία και στις δικαστικές Αρχές ορισμένες αμυχές που έχει στο σώμα του και που ισχυρίζεται ότι αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του. Η πλευρά του έχει ζητήσει, μεταξύ άλλων, να εξεταστεί από γιατρό για να αποδειχθούν τα όσα λέει.

Σημειώνεται πως ο Γεωργιανός είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ωστόσο σε δύο έτη θα συμπληρωνόταν 15ετία και θα είχε το δικαίωμα αίτησης αποφυλάκισης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις