Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ένας 16χρονος, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του, από βουτιά σε παραλία στα Φαλάσαρνα των Χανίων.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης του εφήβου, προκειμένου να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις για την κινητικότητά του και να διαπιστωθεί εάν έχει επηρεαστεί ο νωτιαίος μυελός.

Υπενθυμίζεται, πως ο 16χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην αυχενική μοίρα, η οποία σύμφωνα με τους γονείς του, πήγε καλά. Γνωρίζουν πάντως πως η σημερινή μέρα είναι η πιο κρίσιμη για το παιδί τους.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή T LIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, ένα κύμα μείωσε τη στάθμη της θάλασσας τη στιγμή που ο νεαρός επιχείρησε τη βουτιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι στην άμμο και να τραυματιστεί σοβαρά. Ένας Ρώσος τουρίστας και οι ναυαγοσώστες έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρότατος.

Δείτε τι λένε οι γονείς του παιδιού

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις