Αστυνομικός ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα, εξετάζεται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία 18χρονης, σύμφωνα με την οποία την κρατούσε παράνομα και την εξέδιδε.

Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από πολίτες λέγοντας ότι δραπέτευσε από το σημείο που την κρατούσε ο αστυνομικός, ο οποίος την απειλούσε και την εξέδιδε. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, που προσήγαγε τον αστυνομικό μετά από υπόδειξη της 18χρονης, ο οποίος αυτή την ώρα ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη παραπεμφθεί στα Πειθαρχικά Συμβούλια με το ερώτημα της απόλυσης, για άλλη υπόθεση.

Το χρονικό της καταγγελίας

Η κοπέλα φέρεται να διέφυγε το Σάββατο, 10 Ιουλίου, από το διαμέρισμα και να κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια. Εκεί κατήγγειλε σε εργαζόμενη του καφέ ότι είναι θύμα trafficking και ξυλοδαρμού και κινδυνεύει. Οι νεαρές κατέφυγαν στο Α.Τ. Ηλιούπολης, όπου εκεί κατέθεσαν τις καταγγελίες και συγκεκριμένα τον ξυλοδαρμό και το trafficking, ενώ κατήγγειλαν και βιασμό.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 18χρονη καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της και ότι ο πρώην αστυνομικός τη βρήκε. Σύμφωνα με την καταγγελία της και με τα όσα η ίδια περιγράφει μέχρι αυτήν τη στιγμή την εξέδιδε και την κρατούσε φυλακισμένη.

Όπως αναφέρει στο ThePressProject, σύμφωνα με δικηγόρο, που βρισκόταν μαζί με το θύμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης Γιάννη Μυκωνιάτη, «πριν από μερικές ώρες, μία 18χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη πήγε χτυπημένη σ ένα καφέ και ζήτησε βοήθεια από την κοπέλα που βρισκόταν εκεί. Αυτή μας ενημέρωσε πως η 18χρονη της είπε πως ο άνθρωπος που είναι σε σχέση έναν μήνα, όπως ανέφερε, την κακοποιεί και την εκδίδει. Την κρατούσε αιχμάλωτη στο διαμέρισμα, απειλώντας την με όπλο ενώ δεν την άφηνε να έχει καμία επικοινωνία.

Στο Α.Τ. Ηλιούπολης, όπου ήμασταν μαζί με την κοπέλα, δεν της πήραν κατάθεση, τα είπε μόνο προφορικά. Κι επειδή ο άνδρας που την κακοποιούσε είναι αστυνομικός, η υπόθεση έχει πάει τώρα στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Εμείς είμαστε τώρα απ’έξω από το κτίριο, δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα, με το σκεπτικό ότι η κοπέλα δεν είναι κατηγορούμενη. Αυτήν τη στιγμή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πάνω, μας λένε ότι η υπόθεση είναι στην προανάκριση».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις