Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, δύο ψαράδες φέρονται να είναι βασικοί ύποπτοι στην υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, οι δύο ψαράδες κατονομάστηκαν από τον βασικό μάρτυρα στην υπόθεση, ότι προσέγγισαν το σκάφος του πρώην υπουργού και πάνω σε καυγά, τον χτύπησαν με κάποιο κοντάρι. Εκείνος στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του.

Οι δύο ύποπτοι έλαβαν διορία έως και την προσεχή Δευτέρα όταν και θα καταθέσουν ανωμοτί.

Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση παίζουν σύμφωνα με την οικογένεια του πρώην υπουργού, ένας μάρτυρας που είδε τι έγινε στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας στις 24/1, και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που κάνουν λόγο για χτυπήματα στα χέρια του Σήφη Βαλυράκη, τα οποία φέρεται να σήκωσε στην προσπάθειά του να αμυνθεί.

Όπως σημειώνει ο αδελφός της συζύγου του πρώην υπουργού, από τα 15 χτυπήματα στο σώμα του Σ. Βαλυράκη, μόνο τα 2 είναι από προπέλα.

 

Υπενθυμίζεται, ότι η οικογένεια του πρώην υπουργού, θέτει το ερώτημα γιατί ενώ η μαρτυρία του ανθρώπου που φέρεται να είδε όσα έγιναν, έχει κατατεθεί από τις 19 Απριλίου, ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, κάνοντας λόγο για «ολιγωρία των Αρχών».

Σημειώνεται επίσης, ότι η χήρα του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεωδώρου-Βαλυράκη, έχει προχωρήσει σε μηνύσεις σε βάρος του Εισαγγελέα Χαλκίδας για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, καθώς και σε βάρος των Λιμεναρχών Χαλκίδας και Ερέτριας.

Παράλληλα, με δύο αιτήματά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η Μίνα Παπαθεωδώρου-Βαλυράκη έχει ζητήσει να μεταφερθεί η υπόθεση από τη Χαλκίδα στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις