«Πολύ μεγάλο το κακό που τους βρήκε», ανέφερε ο Βοηθός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επικεφαλής της ομάδας των Κυπρίων πυροσβεστών Δημήτρης Κατσίφλης, για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

«Επιχειρήσαμε στη Βαρυμπόμπη και στους Θρακομακεδόνες. Αρκετές οι ζημιές στις εν λόγω περιοχές, δεν περιγράφονται. Μεγάλος ο αριθμός σπιτιών έχει καεί, πολλά αυτοκίνητα στους δρόμους που φαίνεται να εγκατέλειψαν οι οδηγοί τους για να διασωθούν», σημείωσε, σύμφωνα με το sigmalive, ο κ. Κατσίφλης.

«Πολύ μεγάλο το κακό που τους βρήκε. Επιχειρήσαμε μαζί με το Πυροσβεστικό Σώμα της Ελλάδας, το Ολυμπιακό Χωριό κινδύνευσε. Κοντά στην Κηφισιά υπήρξε αναζωπύρωση», προσέθεσε.

Ερωτηθείς για το αν θα συνδράμουν σε άλλα μέτωπα, όπως στην Εύβοια ή την Ηλεία, τόνισε πως αυτό θα αποφασιστεί ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης.

Επίσης, ο Επικεφαλής της ομάδας της Πολιτικής Άμυνας Χρυσήλιος Χρυσηλίου εξέφρασε πως «είναι εικόνες μιας ολοκληρωτικής καταστροφής, θλιβερές εικόνες. Ένα δάσος έχει καεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Εμένα προσωπικά μου θυμίζει σκηνές από το Μάτι. Είναι κρίμα…».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις