Σύμφωνα με Mega οποίο αποφεύχθηκε αεροπορική τραγωδία ακριβώς πάνω από τις φλόγες στα Βίλια την Τρίτη. Το ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όπως και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, αναφέρουν ότι παραλίγο να συμβεί αεροπορική τραγωδία στο μέτωπο της πυρκαγιάς στα Βίλια.

Συγκεκριμένα, όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο, όλα συνέβησαν όταν το συντονιστικό ελικόπτερο της πυροσβεστικής έδωσε οδηγίες προς όλα τα εναέρια μέσα να απομακρυνθούν για να επιχειρήσει στην περιοχή το ρωσικό υπερμεταγωγικό Ιλιούσιν.

“Δεν έχω καμία ενημέρωση και προς όλα τα εναέρια μέσα μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Επαναλαμβάνω μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή” ανέφερε ο αξιωματικός από το συντονιστικό ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

“Λυπάμαι που το λέω αλλά μόλις προσγειωνόμαστε θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Το Ιλιούσιν χωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια από εμάς” πρόσθεσε. “Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις