Στο Twitter αυτή τη στιγμή τρεντάρει στην πρώτη θέση το cancel_efood καθώς όπως έγινε σήμερα γνωστό η εταιρία επέλεξε να αλλάξει τον τρόπο συνεργασίας της με τους διανομείς της. Συγκεκριμένα η εταιρία ανακοίνωσε στους εργαζομένους της ότι θα πρέπει να αλλάξουν τους όρους στη σύμβαση εργασίας τους σε freelancer με μπλοκάκι.

Ουσιαστικά το #cancel_efood καλεί σε μποϊκοτάζ των υπηρεσιών της εταιρείας. Παράλληλα όμως παροτρύνουν τους χρήστες να διαγράψουν τη σχετική εφαρμογή από τα κινητά τους μαζικά ώστε η δυσαρέσκειά τους να προβληματίσει τους ιθύνοντες της εταιρείας. Κάποιοι άλλοι χρήστες προτείνουν την μαζική αποστολή mail στην οποία θα εκφραστούν τα παράπονα και οι αντιρρήσεις για αυτή τους την απόφαση.

«Οι ντελιβεράδες έβαλαν πλάτη στην πανδημία»

Τα περισσότερα σχόλια από τους χρήστες του Twitter αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που εργάζονταν ως διανομείς στην εταιρία, κατά τους μήνες του lockdown επιβαρύνθηκαν με περισσότερη δουλειά και έβαλαν «πλάτη στην επιχείρηση». Επίσης αρκετοί σχολιάζουν ότι παρά το γεγονός ότι οι εταιρείες που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες ευνοήθηκαν με κέρδη μέσα στην πανδημία δεν φέρονται ανάλογα στους εργαζόμενους τους.

Οι αναρτήσεις στο Twitter για την απόφαση του efood

efood Twitter

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις