Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος με κορονοϊό στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και με ανάρτησή του στο Facebook, ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης υπογράμμισε τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια και ταυτόχρονα ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που δείχνει για την υπόθεση. Παράλληλα κάλεσε όποιον επιθυμεί να κάνει μία προσευχή.

Η ανάρτηση από τον γιο του Βασίλη Λεβέντη

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορόνοϊο. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας.

Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή…

Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων , ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν: «Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος τόνισε πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δίνει μια «μεγάλη, κρίσιμη μάχη». «Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις