«Υπουργείο Θεραπείας»: Στη Σάμο και την Ικαρία είχε ιδρύσει μεταξύ άλλων περιοχών, παραρτήματα, η υπουργός Θεραπείας, όπως είπε η ίδια. Το υπουργείο που σήμερα είναι κλειστό λειτούργησε στο Πυθαγόρειο της Σάμου το 2019 για λίγους μόνο μήνες, πουλώντας κατά κύριο λόγο βότανα, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αιγαίου, Χάρης Ζαβουδάκης, στην εκπομπή “Συνδέσεις” .

Οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής θυμούνται για παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο πλήρωναν για τις αγορές τους, όσοι το επισκέπτονταν. Αγόραζαν βότανα και για ρέστα τους έδιναν βότσαλα τα οποία χρησιμοποιούσαν στην επόμενη αγορά. Η υπουργός κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες το οποίο έφερε την επιγραφή “υπουργός” προβληματίζοντας τις Αρχές. Έγινε η απαραίτητη έρευνα και αυτός είναι ένας λόγος που το υπουργείο έκλεισε τα γραφεία του στη Σάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Αιγαίου, είχε συλληφθεί το 2017 στην Ικαρία για απείθεια. Για τον ίδιο λόγο καθώς και για ναρκωτικά είχε συλληφθεί και το 2018 στη Σάμο.

«Υπουργείο Θεραπείας»: Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα

Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος», όπως αυτοαποκαλούνται, έφτασαν το προηγούμενο διάστημα μέχρι τον Παρνασσό και την Αράχωβα όπου κι άνοιξαν το μαγαζί τους “Ministry of Remedies” (Υπουργείο Θεραπειών) και προσέφεραν θεραπείες για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Έλεγαν μάλιστα ότι «εδώ δεν υφίσταται νόμος για τον Covid”, ενώ προσέφεραν μέχρι και δωρεάν rapid test, όπως αναγράφεται στη σχετική ταμπέλα της εισόδου.

« Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως η δύναμη μας, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το κατάστημα με δικό μας νόμισμα στο οποίο δεν θα μπορεί να μπει καμία δημόσια υπηρεσία, ούτε η αστυνομία» λέει ένας …θεματοφύλακας του Συντάγματος, σε βίντεο που ανέβηκε στα social media.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις