Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκάλυψε τα μηνύματα που δεχόταν από τον παρουσιαστή, καταγγέλλοντας πως και η ίδια έχει παρενοχληθεί από εκείνον.

Όπως μετέδωσε το Star, πρόκειται για γυναίκα ελεύθερη επαγγελματία, η οποία ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Της έστελνε μηνύματα από το 2017

Τα μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκινούν το 2017, όταν η επιχειρηματίας έλαβε ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: «… με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ….». Η κοπέλα σοκαρίστηκε, αλλά λόγω της οικογενειακής επαφής δεν απάντησε, θεωρώντας ότι ο παρουσιαστής θα σταματήσει.

Ωστόσο, δέχθηκε και άλλα μηνύματα, ενώ έναν χρόνο μετά, το 2018, της πρότεινε το εξής: «Έλα από το σπίτι, να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ».

Να σημειωθεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστειλε τα εν λόγω μηνύματα ενώ ήταν σε σχέση με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για τη διαρροή των βίντεο.

Τα μηνύματα έγιναν πιο προσωπικά από το 2020 και μετά, σε μία περίοδο που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήξερε ότι τον έχει μηνύσει η πρώην σύντροφός του για τη διαρροή του πορνογραφικού υλικού. «Πού είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις», της έγραφε το 2020.

Το 2021 της έστειλε τα δύο τελευταία μηνύματα

Μέσα στο 2021, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστειλε δύο τελευταία μηνύματα: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω…. άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου».

«Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις