Βέβαιος πως θα προκύψουν και άλλα πράγματα σε βάρος του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, που κατηγορείται για τη διαρροή προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο, εμφανίστηκε μιλώντας στο Open ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος μίας εκ των γυναικών που έκανε την καταγγελία.

«Έχω επαφή με άλλη μία κοπέλα που μου είπε τα ίδια ακριβώς. Είχαν σχέση, τη μαγνητοσκόπησε και τα δημοσίευσε σε πορνογραφικό site. Της δεύτερης καταγγέλλουσας είναι ακόμη ανεβασμένο το βίντεο. Τα βίντεο ανέβηκαν από το δικό του προφίλ. Δεν έκανε καμία κίνηση να τα κατεβάσει ως τώρα», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Σημείωσε ακόμα πως «ζητήσαμε εισαγγελική παραγγελία για να κατέβει αλλά αυτό καθυστερεί». Εκτίμησε, επίσης, ότι «η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 χρόνια».

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα που απολογείται τη Δευτέρα «αν κριθεί ύποπτος φυγής, αύριο, μπορεί να τεθεί προσωρινά κρατούμενος».

Μάλιστα, υπολογίζεται πως η «ηθική βλάβη της κοπέλας φτάνει σε ποσό άνω των 120.000 ευρώ».

«Πίσω από έναν τέτοιο άντρα, υπάρχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που όμως δεν οδηγούν σε απαλλαγή», ανέφερε ο κ. Λύτρας και τόνισε πως δεν είναι εύκολο να αποδειχθεί αν έβγαζε λεφτά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις