Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στη φυλακή παραμένει ο κατηγορούμενος Στάθης Παναγιωτόπουλος παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του για τα «ροζ» βίντεο πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο. Ο παρουσιαστής παραμένει ελεύθερος καθώς, σύμφωνα με το GRTimes, πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την τρίτη κατά σειρά μήνυση εντός της εβδομάδας.

Σημειώνεται πως η πρώτη υπόθεση έχει οδηγηθεί ήδη στα δικαστήρια, ενώ η δεύτερη είναι αυτή για την οποία απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και κρίθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Για την υπόθεση έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Την Κυριακή κατατέθηκε νέα μήνυση από πρώην σύντροφό του η οποία έκπληκτη ανακάλυψε μετά το σάλο και δικά της βίντεο στο διαδίκτυο. Το πρωί της Δευτέρας του ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη και ως εκ τούτου κρατείται μέχρι να απολογηθεί και για την τρίτη υπόθεση.

Πηγή: GRTimes

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις