Τζώρτζης Μονογυιός: Η κηδεία του επιχειρηματία που έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο της περασμένης Πέμπτης, θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Μυκόνου την Τρίτη 18 Ιανουαρίου.

Οι συγγενείς και φίλοι του θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρόωρα χαμένο άνδρα στο νησί, από όπου καταγόταν, τη Μύκονο. Πολλοί από τους εργαζόμενους της επιχείρησης του Τζώρτζη Μονογυιού αναφέρουν ότι θέλουν να παρευρεθούν στην κηδεία του καθώς ήταν ένας εξαιρετικός εργοδότης.

Το κλίμα στη Μύκονο είναι ιδαίτερα βαρύ, καθώς όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, ήταν ένας θετικός άνθρωπος με πολλούς φίλους και ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί.

Εν τω μεταξύ ο πραγματογνώμονας τροχαίων Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Mega, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες με το δυστύχημα του Βακάκη πριν από δύο χρόνια. Θα απασχολήσει τους συναδέλφους πραγματογνώμονες σε τι κατάσταση ήταν τα ελαστικά του οχήματος, η κατάστασή τους»

«Το αυτοκίνητο είναι απολύτως νόμιμο να κυκλοφορεί στο δρόμο, βάσει προδιαγραφών. Τα λάστιχα έχουν χάραξη, ελαφριά. Για να πάρει κανείς τη μέγιστη πρόσφυση από αυτό το λάστιχο, πρέπει να έχει φτάσει σε κάποια θερμοκρασία, στην οποία σίγουρα δεν είχαν φτάσει. Φεύγει εύκολα από το δρόμο γιατί έχει πάρα πολύ δύναμη. Αν ο οδηγός έχει απενεργοποιήσει το traction control από ένα διακόπτη στο τιμόνι, μπορεί να καταλήξει εκτός δρόμου με ένα απότομο γκάζι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις