Νέα βίντεο ντοκουμέντα έρχονται στο φως από την δολοφονική επίθεση στον Άλκη στη Θεσσαλονίκη και αποτυπώνουν την βαρβαρότητα με την οποία χτύπησαν οι δράστες. Οι σκηνές φρίκης συγκλονίζουν, καθώς ακούγεται ξεκάθαρα και ήχος.

Στα βίντεο προέρχονται από κάμερα κλειστού κυκλώματος.. Φαίνονται τα αυτοκίνητα από τα οποία αποβιβάζονται οι νεαροί για να κάνουν την δολοφονική επίθεση. Τα πλάνα ξεκινούν από τη στιγμή που τα τρία αυτοκίνητα φτάνουν στο σημείο και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Η επίθεση κρατά ένα λεπτό, χρόνος που ήταν αρκετός στους δράστες για να κάνουν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος, δίπλα του κάθεται ο 20χρονος που παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε έναν φίλο του Άλκη στο πόδι.

Πέρα των δυο, του 23χρονου και του 20χρονου που παραδέχτηκε την επίθεση, από πίσω ήταν δύο ακόμα άτομα. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης τέσσερα άτομα, ενώ από το τρίτο ένας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση. Φαίνεται μάλιστα να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος. Ένας μετά την επίθεση προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του μετά την επίθεση. Αυτός που μπαίνει τελευταίος στο αυτοκίνητο έχει τραύμα στο χέρι.

Να σημειωθεί ότι στα πλάνα φαίνεται ότι ξεχνούν να βάλουν χειρόφρενο στο άσπρο αυτοκίνητο, αυτό αρχίζει να τσουλάει και μπαίνει μέσα ένας προκειμένου να το σταματήσει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις