Εξονυχιστική έρευνα που κράτησε για δυόμιση ολόκληρες ώρες πραγματοποίησαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα «μαρτυρήσει» νέα γεγονότα αναφορικά με τους θανάτους των παιδιών που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ενώ η γυναίκα βρίσκεται υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ, με την κατηγορία για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, οι Αρχές έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, ενώ σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN TV, φεύγοντας πήραν μαζί τους πλήθος αντικειμένων γεμίζοντας τρία αυτοκίνητα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν ένα laptop, ένα κινητό τηλέφωνο, μια τηλεόραση, αλλά και συνταγογραφημένα ψυχοφάρμακα. Στην οικία βρέθηκε και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία είχε και τα κλειδιά για να ανοίξει το διαμέρισμα αλλά και εισαγγελέας.

Τα επόμενα βήματα της έρευνας

O φάκελος της σοκαριστικής υπόθεσης δεν έχει κλείσει για τις Αρχές και οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ οργανώνουν τις επόμενες κινήσεις της έρευνάς τους. H έρευνα αποτελείται από τρία κεφάλαια:

Στο πρώτο κεφάλαιο είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου, ώστε οι αστυνομικοί να πάρουν αναλυτική καταγραφή όλων των τηλεφωνημάτων που είχε δεχθεί ή κάνει η Ρούλα. Η άρση θα έχει βάθος χρόνου και είναι πιθανό να φτάσει έως και τον θάνατο του πρώτου παιδιού.

Στο δεύτερο κεφάλαιο περιλαμβάνονται τα ηλεκτρονικά ίχνη της 33χρονης, με τους αστυνομικούς να «στοχεύουν» τους υπολογιστές της, θέλοντας να ψάξουν τι αναζητούσε στο διαδίκτυο.
Το τρίτο -και ίσως πιο σοβαρό κεφάλαιο της έρευνας- είναι ο θάνατος των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας. Μάλιστα, για αυτό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα.

Η εντολή για την έρευνα δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον Ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις