Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 47χρονος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε βάναυσα τη 10χρονη κόρη του, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Παράλληλα οι εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη μεριμνήσει για να κινηθεί με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται και δέχεται τις φροντίδες των γιατρών, ενώ στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται θα διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε το κοριτσάκι.

Κι αυτό διότι φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της και εγκαύματα στα χέρια της. Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο.

Ο άνδρας που είναι από τη Ρουμανία, έμενε μόνος με το 10χρονο κοριτσάκι καθώς η μητέρα του φέρεται να το έχει εγκαταλείψει.

Ο 47χρονος κατηγορείται πως βίαζε το μικρό παιδί, ενώ καταγγελίες αναφέρουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ πως έπαιρνε τα χέρια του και τα ακουμπούσε πάνω στα αναμμένα μάτια της κουζίνας με αποτέλεσμα να έχει εγκαύματα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις