Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας βαρύνει πλέον τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι κρατούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η νέα κατηγορία αφορά στην προσπάθειά της να θανατώσει το 9χρονο παιδάκι, αρχικά χωρίς αποτέλεσμα, φθάνοντας στο σημείο να το καταστήσει παραπληγικό.

Η νέα δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη, που έχει αναλάβει να αξιολογήσει τη δικογραφία για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ για τα άλλα δύο παιδάκια της οικογένειας Δασκαλάκη, η Πισπιρίγκου έχει κληθεί σε εξηγήσεις ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία τους.

Μετά την άσκηση της νέας δίωξης, η κατηγορούμενη θα προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάπα για να ζητήσει προθεσμία και να οριστεί ημερομηνία για την απολογία της.

Κατά τον εισαγγελέα που άσκησε τη νέα δίωξη , η 33χρονη γυναίκα λίγους μήνες πριν – όπως κατηγορείται – χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί της, είχε προσπαθήσει και πάλι να το δολοφονήσει και μάλιστα μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων γιατρών προκύπτει ότι η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο, σε εξωτερική επέμβαση, δηλαδή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από τη μητέρα της, αλλά το θανατηφόρο αποτέλεσμα αποσοβήθηκε λόγω των προσπαθειών των γιατρών, που αποδείχθηκαν σωτήριες για το παιδί.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις