Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Τρίτη (09.08.2022), ζήτησε και πήρε ο νεαρός άνδρας, πακιστανικής καταγωγής, οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης φίλης του, Νικολέττας στο Περιστέρι, η οποία είναι το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε και σήμερα στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Δια μέσου του συνηγόρου του ωστόσο ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή.

Στο μεταξύ, ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας προσήλθε και δήλωσε παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέττας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέφερε σε δηλώσεις του ότι αυτό που βασανίζει τους γονείς του θύματος είναι ένα μεγάλο γιατί.

«Ήθελαν να έρθουν να δουν τον δολοφόνο»

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε: «Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υπεράσπιση της κατηγορίας εναντίον του ανθρωπόμορφου τέρατος που στέρησε τη ζωή της Νικολέτας, της 17χρονης που δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή της. Ο αντίδικος, που είναι αυτεπάγγελτος δικηγόρος ζήτησε να λάβει προθεσμία εκτός της πρώτης, η οποία ελήφθη πριν δυο ημέρες, για την αυριανή μέρα προκειμένου να απολογηθεί ο πελάτης του.

Δικονομικά έχει το δικαίωμα να το κάνει, η ίδια η διαδικασία θα παραμείνει και πιστεύω ότι αύριο η δικαιοσύνη μετά την απολογία του θα δείξει ότι η ποινή είναι πρώτων η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια για αυτόν τον άνθρωπο που αφαίρεσε ζωή. Το κλίμα στην οικογένεια της άτυχης Νικολέτας είναι πολύ βαρύ, είναι ένας τεράστιος πόνος και από την πλευρά του πατέρα και της μητέρας.

Η σύλληψη του είναι μια σταγόνα παρηγοριάς γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Ήθελαν να έρθουν και να συναντήσουν τον δολοφόνο της κόρης τους δεν ήταν όμως εφικτό. Η οργή του πατέρα είναι τεράστια και θα ήθελε να τον συναντήσει και είχε αυτή την πρόθεση, όπως και της μητέρας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν άλλα τρία παιδιά και πρέπει να σταθούν στα πόδια τους για να μπορέσουν να τα μεγαλώσουν. Ο θυμός τους, η τεράστια οργή τους γι’ αυτό τον άνθρωπο και ένα μεγάλο γιατί συνοδεύει τις σκέψεις τους καθημερινά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις