Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Την ενοχή του Μανώλη Σοροπίδη, όπως πρωτοδίκως, για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη ζήτησε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Η εισαγγελική λειτουργός, αν και αναφέρθηκε σε «θολά σημεία» αναφορικά με τις συνθήκες της άγριας δολοφονίας της άτυχης εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο τον Οκτώβριο του 2017, εμφανίστηκε βέβαιη ότι ο κατηγορούμενος είναι ο δράστης.

«Είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι ο δολοφόνος της Δώρας. Κατάφερε στο θύμα 14 χτυπήματα με ιδιαίτερη μανία και μίσος με σκοπό το θάνατο. Θα μπορούσε με επιπόλαια χτυπήματα να την απωθήσει και να απομακρυνθεί. Υπάρχουν κάποια θολά σημεία, αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα λόγω των αλληλοσυγκρουόμενων απολογιών. Ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε διάφορα κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών, δεν ξέρω αν ήταν νηφάλιος. Αυτός που δολοφόνησε τη Δώρα ήταν ένα και μόνο πρόσωπο και είναι ο κατηγορούμενος. Όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι ένα τεράστιο μπέρδεμα. Δείχνει ότι είχε μεγάλη τρικυμία εν κρανίω», ανέφερε η εισαγγελέας.

Ο κατηγορούμενος ούτε σήμερα έδωσε το «παρών» στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Πρωτόδικα έχει καταδικασθεί σε δις ισόβια.

Η δίκη συνεχίστηκε με τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης και το δικαστήριο αποσύρθηκε σε διάσκεψη για να εκδώσει την απόφασή του.

Δώρα Ζέμπερη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις