Δεκάδες ακίνητα, των οποίων η αξία έφτανε ακόμα και το ένα εκατομμύριο ευρώ, βρίσκονται στην κατοχή της “Κιβωτού του Κόσμου” και προέρχονται είτε από αγορές είτε από δωρεές. Την ίδια ώρα, εξετάζεται ο κοινός λογαριασμός του πατέρα Αντώνιου με την πρεσβυτέρα.

Σύμφωνα με την έρευνα της εκπομπής “Live News”, τα ακίνητα, τα οποία προέρχονται από δωρεές, βρίσκονται σε: Άνοιξη Διονύσου, Αγία Παρασκευή, Παγκράτι, Γλυφάδα, Πετρούπολη, Ζεφύρι, Ηλιούπολη, Νίκαια, Πεύκη και Νέα Ιωνία.

Μικρά ακίνητα στην Αττική, τα οποία ενοικιάζονται ή παραμένουν κλειστά και ερημώνουν, δίχως να ικανοποιούν την επιθυμία όσων τα δώρισαν στη ΜΚΟ για τα παιδιά.

Η εντυπωσιακή μεζονέτα στον Διόνυσο

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί και το εντυπωσιακό ακίνητο στον Διόνυσο, όπου μάλιστα και ο κάδος σκουπιδιών γραφεί πάνω κιβωτός. Τα πάντα είναι κλειστά και δεν υπάρχει ένδειξη ζωής στο φρεσκοβαμμένο ακίνητο που διαθέτει:

– Υπόγειο: 94τμ

– Ισόγειο: 122 τμ

– Όροφος: 77τμ

– Αξία 600.000€

Κάποια από τα ακίνητα τα εκμεταλλεύονταν ενοικιάζοντάς τα και άλλα όχι. Διαχειριστής είχε αναλάβει πρώην παίκτης του μπάσκετ.

Την ώρα που οι οικονομικοί έλεγχοι εντείνονται στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φέρεται να έχουν σε κοινό τραπεζικό λογαριασμό 130.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά βρίσκονται σε προσωπικό λογαριασμό και όχι σε κάποιον της ΜΚΟ. Χθες, αποκαλύφθηκε πως η πρεσβυτέρα επισκέφθηκε υποκατάστημα κεντρικής τράπεζας της Αθήνας και άδειασε το περιεχόμενο θυρίδας, που ήταν στο όνομά της και του πατέρα Αντωνίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις