Κιβωτός του Κόσμου: Σε αλλαγή της ονομασίας και του λογοτύπου της στις επίσημε σελίδες της στα social media προχώρησε η ΜΚΟ.

Όπως αναφέρουν με σχετική τους ανακοίνωση οι διαχειριστές της σελίδας της δομής, η σελίδα θα ονομάζεται προσωρινά «Υποστηρικτές της Κιβωτού».

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηρίξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και όταν επιστρέψουν τα πράγματα όπως ήταν θα την ονομάσουμε και πάλι ΚτΚ. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!»

Σε διευκρινιστική ανάρτηση αναφέρεται ότι, ο σκοπός είναι «να ενημερώσουμε ότι είμαστε με τα παιδιά και με το έργο που γινόταν εδώ και 25 χρόνια! Εδώ και μερικές ημέρες έχουν αλλάξει διοίκηση και έχουν αλλάξει τα πράγματα γενικά. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να αναδείξουμε το έργο και όχι να δικάσουμε τον κόσμο. Θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με όλα τα νέα όπου μαθαίνουμε!».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις