Επίθεση με πέτρες δέχτηκε ένα ασθενοφόρο στην Εθνική Οδό ΑθηνώνΚορίνθου, στο ύψος του Ζευγολατιού, την ώρα που μετέφερε έναν διασωληνωμένο από την Πάτρα σε νοσοκομείο της Αθήνας. Όπως αναφέρει το korinthostv, ο οδηγός του ασθενοφόρου κράτησε την ψυχραιμία του και συνέχισε την πορεία του. Νωρίτερα, Συγκεντρώσεις Ρομά σε Μέγαρα και Ζευγολατιό: Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου σε δυο σημεία.

Στο ύψος του Ζευγολατιού, στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, δέχτηκε επίθεση από πέτρες στο παρμπρίζ και χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού, το ασθενοφόρο συνέχισε την πορεία του και έφτασε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.  Εκεί μετέφεραν τον διασωληνωμένο σε άλλο ασθενοφόρο, για να γίνει η διακομιδή του στο νοσοκομείο της Αθήνας. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν τραυματίστηκε.

Σε εκτροπή της κυκλοφορίας προς την παλαιά Εθνική Οδό, στο τμήμα Αρχαία Κόρινθος – Κιάτο, και στα δύο ρεύματα, και στο τμήμα Μέγαρα – Πάχη, μόνον προς Κόρινθο, προχώρησε η Ολυμπία Οδός, με εντολή της Τροχαίας. Ομάδες Ρομά, έχουν συγκεντρωθεί κοντά στα Μέγαρα, αλλά και στην περιοχή του Ζευγολατιού, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πετούν πέτρες, έχουν ανάψει φωτιές ενώ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις