Την υπόθεση διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ. σχολίασε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, με τη δήλωση του να προκαλεί αίσθηση.

Το δικαστήριο αθώωσε το πρωί της Τρίτης (31/1) όλους τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Greek Mafia. «Το δικαστήριο κηρύσσει αθώους τους κατηγορούμενους, ορισμένους ομόφωνα και ορισμένους κατά πλειοψηφία με τον πρόεδρο μειοψηφούντα», ανακοίνωσε η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων.

Στη συγκεκριμένη δίκη, που ξεκίνησε τον περσινό Ιούνιο και ολοκληρώθηκε σήμερα, εξετάστηκαν τα πλημμελήματα της υπόθεσης. Για τα κακουργήματα (εγκληματική οργάνωση, εκβίαση κλπ) βρίσκεται σε εξέλιξη κύρια ανάκριση.

Λίγο αργότερα, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, που υπηρέτησε την αστυνομία για τρεις δεκαετίες, Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» για την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Αυτός που μίλησε, να προσέχει για να μη βρεθεί σε κανένα χαντάκι», ήταν ένα από τα σχόλια του που σίγουρα δείχνει και την σοβαρότητα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις