Βόλος σχολεία: Επεισόδιο με πρωταγωνιστές 4 ανήλικους, οι οποίοι απείλησαν να χτυπήσουν 50χρονο, σημειώθηκε στις 31 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί έξω από το διδακτήριο του Πολυκλαδικού στη Νέα Ιωνία και λίγη ώρα αργότερα υπήρξε επιδρομή από 20 άτομα που κρατούσαν καδρόνια και επέβαιναν σε μηχανάκια σε τρία σχολεία του Βόλου.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ερευνά την υπόθεση στην οποία εμπλέκονται μαθητές και εξωσχολικοί από το Βόλο, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει προσαγωγές. «Γίνεται έρευνα , εξετάζονται άτομα, αλλά δεν προχωρήσαμε σε προσαγωγές», ήταν η ολιγόλογη απάντηση υψηλόβαθμου αξιωματικού.

Οι τρεις διευθυντές των σχολείων του Βόλου που δέχτηκαν επιδρομή από μαθητές και εξωσχολικούς, που κρατούσαν καδρόνια, κατέθεσαν μηνήσεις, σύμφωνα με την ενημέρωση του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελίδη. Τα σχολεία που έγιναν οι ζημιές είναι το 3ο ΕΠΑΛ, το 7ο και το 3ο ΓΕΛ.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ. Φασούλα διέταξε προκαταρκτική για το επεισόδιο με τον 50χρονο που τρομοκρατήθηκε από τις απειλές έξω από το Πολυκλαδικό, κίνηση που δείχνει ότι οι υποθέσεις συνδέονται.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 50χρονου, οι 4 ανήλικοι τον πλησίασαν την ώρα που περνούσε έξω από το σχολείο κατευθυνόμενος στο κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας. Στο πεζοδρόμιο βρίσκονταν περισσότερα από 10 παιδιά, όταν 4 από αυτά, ηλικίας περίπου 14-17 ετών, κινήθηκαν προς το μέρος του και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι. Εκείνος προσπάθησε να τους αποφύγει, όμως οι ανήλικοι επέμεναν στην ερώτησή τους και παράλληλα κινήθηκαν με απειλητική πρόθεση εναντίον του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο.

“Μου την πέσανε και με ρώτησαν εμένα που είμαι 50 χρόνων και χωρίς να έχω κάποιο διακριτικό ή τατουάζ τι ομάδα είμαι. Όταν τους είπα γιατί ρωτάτε ρε παιδιά, εγώ θα ήμουν πατέρας σας, εκείνοι συνέχισαν. Έκαναν και κινήσεις να με χτυπήσουν, μάλιστα ένας προσπάθησε να με κλωτσήσει στο πρόσωπο. Δεν έδειξα σημάδια φόβου γιατί ήξερα πως, ότι και να έλεγα δεν θα κάνανε κάτι σε έναν 50χρονο. Αλλά σε ένα παιδί της ηλικίας τους; Τελικά δεν απάντησα και τότε τρία παιδιά μου είπαν “μπάρμπα θα λες ΠΑΟΚ” και φύγανε”, περιέγραψε χαρακτηριστικά το περιστατικό ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος προχώρησε σε επώνυμη αναφορά στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις