Μια σειρά από αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν από γεγονότα των τελευταίων ημερών στον Άλιμο. Από τη μια πλευρά, καταστήματα έχουν μπει ανηλεώς στο στόχαστρο του Δήμου, ενώ από την άλλη, φαίνεται πως και πολίτες αντιμετωπίζουν καταστάσεις που προκαλούν μεγάλο προβληματισμό.

Ένα από τα πλέον αξιοσημείωτα γεγονότα, είναι η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νυχτερινές ώρες της 7ης Μαρτίου, σε ήσυχη γειτονιά της περιοχής.

Όπως καταγγέλλεται από δημότες, αναβάτης δικύκλου με καλυμμένο το πρόσωπο, έριξε εμπρηστικό μηχανισμό στην αυλή ενός ακινήτου, το οποίο τυγχάνει να είναι αυτό που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο που έχει επιλεγεί να στεγάσει το νέο δημαρχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έκρηξη προέκυψαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στο προαύλιο, καθώς και σε γύρω οχήματα, ενώ από θαύμα δεν υπήρχε κάποιος πεζός στο σημείο.

Αίσθηση προκαλεί, δε, το ότι -σύμφωνα με κύκλους της δημοτικής Αρχής- υπήρξε μια συνάντηση τις αμέσως προηγούμενες ημέρες με τον ιδιοκτήτη του εν λόγω ακινήτου, στον οποίο μεταφέρθηκαν οι αποφάσεις. Ο ιδιοκτήτης -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- δεν είδε με θετικό μάτι τις εξελίξεις και αντέδρασε, ενώ φέρεται να λογομάχησε με τη δημοτική Αρχή.

Για όλα τα παραπάνω, έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες Αρχές και αυτό που μεταφέρεται ως πληροφορία είναι πως έχει συλλεχθεί βιολογικό υλικό από το σημείο, ενώ υπάρχει και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Πλέον, αναμένονται με ενδιαφέρον τα πορίσματά τους, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση, αλλά και ανασφάλεια, σε όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις