Ένα πολύ πρακτικό και χρήσιμο πρόγραμμα γυμναστικής μαζί με το παιδί στο σπίτι παρουσιάζει η προπονήτρια Δήμητρα Μάρκου, καθώς εν μέσω lockdown και με τα σχολεία κλειστά, όλο και περισσότεροι γονείς αναζητούν ένα πρόγραμμα για άθληση μαζί με τα παιδιά τους, προκειμένου να περάσουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί.

Οι ειδικοί λένε ότι είναι σημαντικό για την ψυχολογία και «δέσιμο» των οικογενειακών σχέσεων, να συνδυάζουν οι γονείς όσο το δυνατόν περισσότερο τις δραστηριότητές τους με τις αντίστοιχες των παιδιών τους. Το πρόγραμμα που παρουσιάζει η Δήμητρα Μάρκου μαζί με την κόρη της, αποτελείται από 10 ασκήσεις σε 4 σετ με 1 λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στα σετ.

Να σημειωθεί ότι η Δήμητρα Μάρκου είναι προπονήτρια του συλλόγου «Κάλλιστος», με έδρα το ΟΑΚΑ. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Ήταν κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ νεανίδων στο τριπλούν.

Έχει συμμετάσχει σε Βαλκανικά και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την Εθνική Ομάδα Στίβου. Ως μητέρα και εκείνη τριών παιδιών, αναζητά και προτείνει τρόπους γυμναστικής στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις