Κέιτ - Ουίλιαμ: Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια τους για το φετινό καλοκαίρι - Οι 3 επικρατέστεροι «σταθμοί»
Πριν ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά για τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, οι γονείς τους έχουν αρχίσει να οργανώσουν το πλάνο των διακοπών τους.
Όπως για τους κοινούς θνητούς έτσι και για τους Bρετανείς βασιλείς, η καλοκαιρινή περίοδος είναι συνήθως ένα διάστημα ξεκούρασης και χαλάρωσης κάνοντας ένα διάλειμμα από τα επίσημα καθήκοντά και τις δημόσιες εμφανίσεις τους.
Μάλιστα η Κέιτ Μίντλετον στο παρελθόν είχε δηλώσει πως «Το καλοκαίρι είναι η εποχή που πραγματικά τα παιδιά της θέλει να διασκεδάζουν και να είναι λίγο πιο ελεύθερα». Έτσι λίγο πριν ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά για τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, οι γονείς τους έχουν αρχίσει να οργανώσουν το πλάνο των διακοπών τους.
Τα σχέδια των παιδιών τους για το φετινό καλοκαίρι
Τα τρία παιδιά πιθανότατα θα έχουν ένα γεμάτο καλοκαίρι παρά τις χαλαρές στιγμές, με κάποιες από τις σημαντικότερες δημόσιες εμφανίσεις να πραγματοποιούνται νωρίς. Τα παιδιά αναμένεται να δώσουν το παρών στο Trooping the Colour, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου. Η περσινή εκδήλωση υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική, καθώς σηματοδότησε την πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τότε που μοιράστηκε τη διάγνωση του καρκίνου της.
Ένα άλλο πιθανό ραντεβού για τα βασιλικά παιδιά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών είναι ένα ταξίδι στο Γουίμπλετνον. Ένα ταξίδι στο οποίο ο Τζόρτζ και η Σάρλοτ συνοδεύουν τη μαμά τους που αγαπά το τένις στο τουρνουά. Πέρυσι η Κέιτ Μίντλετον ως επικεφαλής του οργανισμού «All-England Lawn Tennis and Croquet Club», απένειμε το έπαθλο στον Κάρλος Αλκαράθ.
Μάλιστα κατά την είσοδό της στον χώρο η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγινε δεκτή από τους όρθιους θεατές με παρατεταμένο χειροκρότημα και εκείνη ευδιάθετη και χαμογελαστή, χαιρέτισε το πλήθος, όταν πήρε τη θέση της στις βασιλικές κερκίδες, δίπλα στην μικρότερη αδελφή της, Πίπα Μίντλετον. Αυτή ήταν η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου της.
Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, το πιο πιθανό σενάριο είναι η η οικογένεια της Ουαλίας να κατευθυνθεί στο Μπαλμόραλ για τις καλοκαιρινές διακοπές, σύμφωνα με την οικογενειακή παράδοση. Η οικογένεια αναμένεται επίσης να περάσει χρόνο στο συνηθισμένο καλοκαιρινό τους «στέκι» - το κτήμα Anmer Hall στο Νόρφολκ.