Κυριακίδης: Δεν έδωσαν στον Λάνθιμο την Ακρόπολη, οι ίδιοι που τον έλεγαν Οσκαρικό - Είναι δυνατόν;
Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης την σκέψη να φύγει με την σύζυγό του από την χώρα και τον λόγο.

Καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή των «Rainbow Mermaids» ήταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και αναφέρθηκε στο «όχι» που δέχθηκε ο Γιώργος Λάνθιμος στο αίτημά του να κάνει τα γυρίσματα της ταινίας του στην Ακρόπολη, στην σκέψη του να φύγει με την σύζυγό του από την χώρα, αλλά και σε πολλά άλλα θέματα που τον απασχολούν και τον προβληματίζουν.
Όταν αναφέρθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών ο ηθοποιός υποστήριξε: «Μη νομίζεις ότι αυτό είναι κάτι που θα ξεχαστεί, δεν θα ξεχαστεί. Το μόνο που προσμετρούσε η πολιτική, είναι το πολιτικό κόστος. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή. Πήγαμε, αλλά λείπανε κάποιες ψυχές που πεθάναν κάπου. Είναι ανοησία και μεγάλη ασυναρτησία, δύο χρόνια να μην μαθαίνουμε τι έγινε. Η αλήθεια πονάει αλλά θα μπορούσε να βγει κάποιος να πει τι συνέβη και να ζητήσει συγγνώμη. Θα πρέπει κάποια στιγμή και αυτοί οι γονείς να κοιμηθούν ήσυχοι. Δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν πρέπει να υπάρχει απάντηση».
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε επίσης: «Με τη σύζυγό μου είχαμε σκεφτεί να φύγουμε από την Ελλάδα. Δεν μας έφταιγε η χώρα, μας έφταιγε το πώς αντιμετωπίζουν τον πολιτισμό σε αυτή τη χώρα».
Δεν έδωσαν στον Γιώργο Λάνθιμο την Ακρόπολη, οι ίδιοι που τον έλεγαν Οσκαρικό. Έχουμε έναν Οσκαρικό, έρχεται στην πατρίδα του και ζητάει αυτό το πράγμα και του λες ''δεν γίνεται, δεν μπορούμε να διώξουμε τον κόσμο''; Είναι δυνατόν; Ο Οσκαρικός θα ήταν μεγαλύτερη διαφήμιση αλλά δεν το καταλαβαίνουν».