Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλ: Όπως άφησε να εννοηθεί ο εκπρόσωπός τους έχουν λάβει την πρόσκληση αλλά δεν έχουν διευκρινίσει ακόμη εάν θα παραβρεθούν.

Η πρόσκληση τους στη στέψη του βασιλιά είναι ένα θέμα που απασχολεί την κοινή γνώμη στην Αγγλία μετά την έκδοση του «Spare» και τις αποκαλύψεις που έκανε ο Χάρι.

Η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασιλικής συζύγου, Καμίλα, θα γίνει στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, στις 6 Μαΐου, την ημέρα που ο Άρτσι, το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, συμπληρώνει τα τέσσερα χρόνια του.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως πρόσφατα ο δούκας έλαβε email από το γραφείο της αυτού μεγαλειότητος σχετικά με τη στέψη. Την παρούσα στιγμή δεν θα αποκαλύψουμε μια άμεση απόφαση για το αν ο δούκας και η δούκισσα θα παραστούν», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους, το 2020, έχουν διατυπώσει δημοσίως πολλές κατηγορίες για τη βασιλική οικογένεια, οι οποίες έχουν επιφέρει διαδοχικά πλήγματα στην εικόνα της βρετανικής μοναρχίας.

Μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη των Sussexes στην Όπρα Γουίνφρεϊ ήρθε το ντοκιμαντέρ στο Netflix και ακολούθησε η έκδοση του «Spare», των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσαν πως τους ζητήθηκε να εκκενώσουν το Frogmore Cottage, το σπίτι τους στη Βρετανία. Η οικία φέρεται να προσφέρθηκε στον πρίγκιπα Άντριου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις