Είναι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί το τέλειο ζευγάρι; Το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star ισχυρίζεται πως όχι μόνο είναι όμορφοι, επιτυχημένοι, πλούσιοι και καλοί οικογενειάρχες αλλά και ότι ο ένας δείχνει κατανόηση στις (-)ουαλικές προτιμήσεις του άλλου, καθώς – σύμφωνα με θέμα που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του – ο Μπραντ Πιτ πηγαίνει με άντρες εδώ και δέκα χρόνια και η Αντζελίνα το ξέρει και το αποδέχεται.

«Η ρομαντική σχέση τους που κρατάει στον χρόνο μπορεί να εκπλήσσει τον κόσμο, αλλά υπάρχει λόγος που ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί λειτουργούν τόσο καλά στη σχέση και τον γάμο τους, που ο κόσμος δεν τον γνωρίζει». Ο άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ, ο Hesham “Sham” Ibrahim, ο οποίος κινείται στους ίδιους κύκλους με το ζευγάρι μίλησε αποκλειστικά στο Star και είπε: «Δε θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα καθορίσει τη (-)ουαλικότητα του Μπραντ Πιτ, αλλά πέρα από αυτό και άσχετα από ό,τι είναι, είναι γκέι».

Σύμφωνα με τον Sham η αμφιφυλοφιλία του Μπραντ είναι γεγονός τα τελευταία 10 χρόνια και το γνωρίζει πολύ καλά, αφού ξέρει “νοικιασμένα” αγόρια που είχαν συναντήσει τον ηθοποιό. Ένας από αυτούς είναι ο Cameron Fox, πρωταγωνιστής ταινιών (-) είχε έρθει σε επαφή με τον Μπραντ μέσω μίας ιστοσελίδας που λέγεται RentBoy.com, πριν από μία δεκαετία. Οι δυο τους είχαν κανονίσει να συναντηθούν στο ξενοδοχείο Monterey της Καλιφόρνια. “Όταν ο Κάμερον πήγε εκεί ένας υπάλληλος τον συνάντησε στο λόμπι του ξενοδοχείου και τον πήγε στο δωμάτιο.

“Ο Μπραντ τον κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω, του έδωσε χίλια δολάρια και του ζήτησε να φύγει. Ο Cameron δεν ήταν τόσο θελκτικός από κοντά όσο εμφανιζόταν στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας. Προφανώς ο Μπραντ έχει εκλεκτό γούστο”, λέει στο Star o Hesham “Sham” Ibrahim. Επίσης, αναφέρει ο Sham ότι ήταν κάτι συνηθισμένο το να απορρίπτει τους άντρες που συναντούσε. Όταν, όμως, βρισκόταν εκείνος που άρεσε πραγματικά στον Μπραντ πρόσεχε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, έφτιαχνε τα πάντα σαν σενάριο από ταινία.

Πώς αισθάνεται η Αντζελίνα για τον ονειρεμένο, ιδανικό σύζυγό της που φεύγει μακριά της και περιπλανιέται για να βρει έναν άλλον άντρα; Υπέροχα! Είναι και εκείνη bi(-)ual και έχει αποδεχθεί δημόσια το ρομάντζο της με την βραβευμένη με Όσκαρ σύντροφό της Jenny Shimizu. “Ήταν μία άγρια εμπειρία”, απάντησε η Αντζελίνα όταν την είχαν ρωτήσει για τη σχέση της με την ηθοποιό για χρόνια».

Όλα τα παραπάνω είναι ένα μέρος από το δημοσίευμα του περιοδικού Star, που ισχυρίζεται ότι στον Μπραντ Πιτ αρέσουν οι (-)ουαλικές σχέσεις με άντρες και με “νοικιασμένα” αγόρια και η Αντζελίνα Τζολί το γνωρίζει πολύ καλά και το επικροτεί.

Βέβαια το περιοδικό δεν φημίζεται για την φερεγγυότητα ή την αντικειμενικότητά του. Αναμένεται η αντίδραση των Μπραντζελίνα στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις