Μιμή Ντενίση για Βουγιουκλάκη στη Γερονικολού: Με Σημείο Συνάντησης την ΕΡΤ, η Μιμή Ντενίση και η Κατερίνα Γερονικολού είπαν πολλά το βράδυ της Κυριακής. Αρχικά, η κ. Ντενίση έκανε μια αποκάλυψη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη φόραγε πάρα πολύ τακούνι, 14 πόντους. Είχε φτιάξει, λοιπόν, ένα σκαλί και μου είχε πει “κοριτσάκι μου, επειδή εσύ είσαι πολύ πιο ψηλή πάντα θα περπατάς κάτω από το σκαλί εσύ, πάνω από το σκαλί εγώ”. Φορούσα όμως κι εγώ την τακούνα από κάτω».

Η αναφορά της Μιμής Ντενίση πως «Θυμάμαι ότι είχε έρθει ένα σχολείο και έλεγε μία “Θα της τον πάρω εγώ της Γερονικολού!», αποτέλεσε αφορμή για την Κατερίνα Γερονικολού να προχωρήσει σε κάποιες προσωπικές εξομολογήσεις:

«Είναι αυτό που ξαφνικά ανταγωνίζομαι κορίτσια γυμνασίου.

Είμαι λίγο ξερόλας. Όταν τσακώνομαι θέλω να τσακωθώ και να αποδείξω με επιχειρήματα ότι έχω δίκιο και να βγω και από πάνω. Απόλυτη.

Όταν κάποιος είναι όμορφος, έχει τον κίνδυνο να παραμείνει σε αυτό. Κάθε μέρα νομίζω ότι αγωνίζεται ένα κομμάτι του εαυτού μου για να αποδείξει το αντίθετο. Δεν ξέρω αν λέγεται το κόμπλεξ του ευπαρουσίαστου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις