Βάνα Μπάρμπα: Μια αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ο Νίκος Γεωργιάδης σήμερα  μεσημέρι Τετάρτης και αφορά την Βάνα Μπάρμπα. Η αγαπημένη ηθοποιός του εκμυστηρεύτηκε πως ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Μύκονο! Μάλιστα η ίδια αναμένεται να μείνει στην βίλα που άνηκε στον διάσημο σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη.

Το σπίτι του γνωστού σχεδιαστή στη Μύκονο, όπως εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», περνάει για μερικά χρόνια στα χέρια της.

Ο Μιχάλης Ασλάνης και η ηθοποιός υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και πλέον, η διάσημη βίλα του νησιού των Ανέμων θα κατοικηθεί από την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα ο  Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε τα εξής:

«Την συνάντησα τυχαία τις μέρες του Πάσχα. Ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Μύκονο. Η Βάνα είχε και παλιά σπίτι στη Μύκονο το οποίο είχε πουλήσει σε καλή τιμή, προ κρίσης. Έχει περάσει, λοιπόν, στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη. Θα το έχει για μια δεκαετία νομίζω.

Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις