Ζώδια: Τι λένε τα άστρα σήμερα  για τον έρωτα

Κριός

Ο έρωτας έρχεται στη ζωή σας, τόσο για να σας αποπλανήσει, όσο και για να σας παραπλανήσει. Αυτό γιατί τις ημέρες αυτές, θα έχετε την ανάγκη να ερωτευτείτε δυνατά και να σας ερωτευτούν, να ζήσετε το πάθος και να πιστέψετε σε όποιον σας το εμπνέει. Άλλωστε στην εποχή μας που οι περισσότερες επικοινωνίες και επαφές γίνονται μέσω διαδικτύου, ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κανείς, τι πιστεύει ο απέναντί του σε σχέση με αυτά που λέει. Ερωτευτείτε μα μην επενδύσετε αισθηματικά.

Ταύρος

Σε μια περίοδο που ακόμα και οι ανθρώπινες διαπροσωπικές σχέσεις αλλάζουν, φαίνεται πως θα κάνετε μία επαφή, μια γνωριμία, που εξαρχής θα διαπιστώσετε ότι διαθέτει ερωτική χροιά. Όμως μην περιμένετε να μοιάζει με ότι γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Το άτομο που θα σας γοητεύσει, θα είναι μάλλον ασύμβατο με τα γούστα σας. Αν βέβαια σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση και είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, μπορείτε να πειραματιστείτε. Όχι όμως εσείς οι δεσμευμένοι.

Δίδυμοι

Μπορεί να ανακαλύψετε κάποια πράγματα που έχουν συμβεί και ίσως έως ένα βαθμό αφορούν και την ερωτική σας σχέση ή κατάσταση όπου θα σας στεναχωρήσουν. Κατά πάσα πιθανότητα, θα πρόκειται για ένα παρασκήνιο που λειτουργούσε καιρό και  σχολίαζε,σχετικά με τη στάση που κρατάτε στην ερωτική σας σχέση, ή αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως σχολιαστούν οι ερωτικές επιλογές, αυτές που χετε κάνει κατά καιρούς.  Μείνετε έξω απ όλο αυτό το κουτσομπολιό.

Καρκίνος

Μέσα από μια επαφή, κάποιο θετικό μήνυμα, ένα νέο ή μια είδηση, θα σας φτιάξει τη διάθεση σήμερα να ασχοληθείτε και με πράγματα που έχετε αφήσει λόγω των συνθηκών, πίσω καιρό τώρα. Ίσως μάλιστα η διάθεσή σας να γίνει τόσο ανάλαφρη, που ο έρωτας για σας να γίνει μια σπουδαία εκτόνωση. Αν επιθυμείτε μια ερωτική επανασύνδεση επικοινωνήστε σήμερα με το άτομο που  σας ενδιαφέρει. Δεν αποκλείεται να έχει την ίδια διάθεση με σας και να ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας.

Λέων

Τόσο σήμερα, όσο και λίγο καλύτερα αύριο, είναι δυο εξαιρετικές ημέρες, στο να συζητήσετε με τον σύντροφό σας και να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Μην αφήνετε κενά στη σχέση σας αλλά προσέξτε τουλάχιστον απέναντι στον άνθρωπός σας να μη προβάλετε με τρόπο απόλυτο τις θέσεις σας. Εάν είστε αδέσμευτοι και ξεκινάτε τώρα μία ερωτική σχέση με κάποιον άνθρωπο, φροντίστε να μην του εκθέσετε πρώτα εκείνα που εσείς επιθυμείτε .

Παρθένος

Ο έρωτας έχει βάλει σκοπό να σας παραπλανήσει και να σας αποπλανήσει, αφού δε θα λείψουν οι πειρασμοί τις ημέρες αυτές, που θα σας προκαλέσουν με επιμονή. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, ή ακόμα καλύτερα, είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή. Κάνετε λοιπόν τις καλύτερες για εσάς επιλογές, αλλά εάν διατηρείτε ένα δεσμό που έχει αποδείξει την αξία του στο χρόνο, μην τον προσπεράσετε για τα όμορφα μάτια άλλου…

Ζυγός

Ακόμα και αν ο έρωτας, δεν έχει θέση στην παρούσα φάση της ψυχολογικής κατάστασης που διέπεστε, το ρητό “τρώγοντας έρχεται η όρεξη” στην περίπτωσή σας ταιριάζει γάντι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, πόσο καλό θα σας κάνει και πόση ψυχολογική ανάταση θα σας προσφέρει, μια ερωτική επικοινωνία, έστω και διαδικτυακά, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σας. Κάντε θετικές σκέψεις κι αν υπάρχει μια ψυχή που επιθυμείτε να βρίσκεται στο πλάι σας, ιδού η ευκαιρία τώρα !!!

Σκορπιός

Χίλιες φορές δίκιο να έχετε όταν απαιτείτε ικανοποίηση συναισθηματική και ανταπόκριση του άλλου προς τα “θέλω” σας, εάν το κάνετε με τρόπο έντονο και όχι διπλωματικό, δε θα τα βρείτε. Επειδή σήμερα θα έχετε τη διάθεση, εκείνο που θα σας ενοχλήσει, να αγνοήσετε τους τρόπους και να τα πείτε έξω από τα δόντια, ερωτικά και αισθηματικά τουλάχιστον, δε θα ωφεληθείτε. Αναπροσαρμόστε σε επίπεδο διπλωματικό τα αιτήματά σας. Έτσι θα αντιμετωπίζετε κλειστά αφτιά.

Τοξότης

Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος κάπου που κατάφερε να κάνει την καρδιά σας ερωτικά αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί, διάφορες αιτίες παρεξήγησης ή παρερμηνεύσεων σχετικά με τις προθέσεις σας απέναντί του, τώρα θα μπορέσετε να καταφέρετε να τον πλησιάσετε και να κάμψετε τις αναστολές του στο να επικοινωνήσετε μαζί του. Εάν τώρα τα τσουγκρίσατε λιγάκι με το σύντροφό σας, να θυμάστε ότι η καλή κουβέντα βγάζει το φίδι από την τρύπα. Κολακέψτε τον.

Αιγόκερως

Η προσωπική και η ερωτική σας κατάσταση, ίσως να μπει στο στόχαστρο κάποιων κουτσομπολιών και στη δημιουργία ενός παρασκηνίου που θα περιστρέφεται γύρω από το όνομά σας. Φροντίστε λοιπόν να μην αντιδράσετε, ή να δώσετε τα κίνητρα να αναπτυχθεί. Τώρα, εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, καλό θα ήταν να γίνετε πιο προσεκτικοί και να την προστατέψετε, απ τους “καλοθελητές” που σκοπό έχουν να σας διαβάλλουν απέναντι στο σύντροφό. 

Υδροχόος 

Ο έρωτας φαντάζει ακαθόριστος στα μάτια και στην καρδιά σας σήμερα. Τα μηνύματα που σας στέλνει μάλλον θα είναι αντιφατικά, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε προσπαθείτε να τα βρείτε με έναν άνθρωπο που το τελευταίο διάστημα έχετε έρθει κοντά ο ένας με τον άλλο. Από την άλλη μεριά φαίνεται, πως αν επιχειρήσατε τις ημέρες αυτές, να επαναπροσεγγίσετε  έναν παλιό σας έρωτα, μάλλον δεν είναι πρόθυμος να σας ξεκαθαρίσει αν προσβλέπει κάτι στο μέλλον. 

Ιχθύς  

Λίγο περισσότερο εάν φερθείτε με εξωστρέφεια, σίγουρα θα κατακτήσετε ένα βάθρο στον ερωτικό στίβο. Μπορεί να μην είστε από εκείνους που προκαλούν την ερωτική τους τύχη, όμως να γνωρίζετε, ότι για κάποιους ανθρώπους, έχετε ήδη ξεχωρίσει, από τον τρόπο που κινήστε, που φέρεστε που χαμογελάτε. Ναι η εξωστρέφεια σας πάει πολύ. Αποδεχτείτε προσκλήσεις και μη μένετε στιγμή κλεισμένοι στο σπίτι και κυρίως στον εαυτό σας. Ευνοούνται οι τυχαίες συναντήσεις.

Πηγή: oroskopos.tv

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις