Ζώδια:  Σε ότι αφορά τον έρωτα, είναι πιθανό να δημιουργηθούν πλατωνικοί έρωτες ή να παρασυρθούμε  και να βάλουμε κόκκινα γυαλιά εξιδανικεύοντας με αυτό τον τρόπο  τον/ την σύντροφο μας και τη σχέση μας.

Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης  Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Τις εκφραστικές σας δεξιότητες με κάθε μέσο θα εκφράσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί. Ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράσετε τις σκέψεις σας αλλά και ο γλυκός σας λόγος θα κάνουν την διαφορά και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις, αρκεί στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας να μην υπερβάλλετε και δώσετε υποσχέσεις που  δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και στο τέλος εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα είναι σε όλους γνωστή. Αυτή την ανάγκη σας θα πρέπει αυτές τις ημέρες να προστατεύσετε καθώς ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν με σκοπό να σας εξαπατήσουν είτε οικονομικά είστε συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις επαγγελματικές σας συμφωνίες θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι, καθώς η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας δημιουργήσει πολλές προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας με αποτέλεσμα να πλάσετε μια απατηλή εικόνα. Και επειδή αυτή η όψη μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί άλλες 2 φορές, καλό είναι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ έντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω από εσάς τους Καρκίνους. Γι’ αυτό καλό θα ήταν, σε ότι αφορά τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με ποιους τα συζητάτε γιατί είναι πιθανό μετά τα μέσα του καλοκαιριού να μάθετε πράγματα για ένα συνεργάτη σας που θα σας απογοητεύσουν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό είτε να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική είτε να παρασυρθείτε σε ένα έρωτα χωρίς ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ

Το αδύναμο σημείο σας είναι ότι θέλετε να σας θαυμάζουν, αυτή ακριβώς την ανασφάλεια σας, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ορισμένα πρόσωπα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Κλείστε λοιπόν τα αυτιά σας στα μεγάλα λόγια και στις κολακείες ανθρώπων που δεν έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πύργους στην άμμο φαίνεται να χτίζετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας οι οποίες μέσα στο καλοκαίρι, μιας και η όψη θα επαναληφθεί άλλες δύο φορές, είναι πιθανό να διαψευστούν γεμίζοντας σας απογοήτευση.

ΖΥΓΟΣ

Με ανυπομονησία περιμένετε, να βάλετε σε εφαρμογή τα μελλοντικά σας σχέδια εσείς οι Ζυγοί. Τα νέα καθήκοντα που περιμένετε να αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας , σας γεμίζουν χαρά, ωστόσο, είναι πιθανό είτε να καθυστερήσουν είτε η πραγματικότητα να είναι εντελώς διαφορετική από ότι σας έχουν υποσχεθεί. Επίσης καλό θα ήτανε αυτές τις ημέρες να μην πασπαλίσετε με χρυσόσκονη τον / την σύντροφο σας, γιατί είναι πιθανό η συμπεριφορά του να σας προσγειώσει απότομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερες για εσάς τους Σκορπιούς, και αυτό γιατί η φαντασία και η δημιουργικότητα πάνε παράλληλα. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, είναι να μην αφήσετε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις να σας παρασύρουν σε επικίνδυνα παιχνίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως παιδιά του Δία, έχετε την τάση να δίνετε απλόχερα σε όλους όλα τα υλικά και συναισθηματικά σας αποθέματα. Αυτές τις ημέρες όμως, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό είτε ο/ η σύντροφος σας να εκμεταλλευτεί την αφέλεια σας, είτε εσείς να παρασυρθείτε σε συναισθηματικές απιστίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που συνήθως σας χαρακτηρίζει είναι η ειλικρίνεια σας, ωστόσο, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να αναγκαστείτε να πείτε μερικά κατά συνθήκη ψέματα, είτε για να καταφέρετε να πάρετε τις απαραίτητες χρονικές προθεσμίες που χρειάζεστε στη δουλειά σας, είτε για να αποφύγετε μερικούς συναδέλφους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Και αυτό γιατί η ανάγκη σας να νιώσετε χαρούμενοι είναι πιθανό να σας παρασύρει σε έξοδα για τα οποία είναι πιθανό σύντομα να μετανιώσετε. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο καλό θα ήταν να μην επενδύετε πολλά στα φλερτ και στην ψεύτικη εικόνα που μπορεί να παρουσιάζετε μέσω του διαδικτύου γιατί η πραγματικότητα μπορεί να σας απογοητεύσει.

ΙΧΘΥΣ

Επιρρεπείς στο λάθος θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει ψεύτικες εικόνες και προσδοκίες σε ότι αφορά το μέλλον της οικογένειας σας , αλλά και τα συναισθήματα που έχετε για ορισμένα άτομα από το περιβάλλον σας, με αποτέλεσμα να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες μπορεί σύντομα να μετανιώσετε. Η μόνη λύση είναι να μην βιαστείτε και να πάρετε όσο είναι εφικτό αποστάσεις.

Οι προβλέψεις είναι της αστρολόγου Πηνελόπης Παπουτσής από το oroskopos.tv

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις