Ζώδια και Έρωτας: Όλοι ψάχνουν το άλλο τους μισό , τον έρωτα της ζωής τους.  Τα ερωτήματα πολλά, τα συναισθήματα που βιώνει κάθε άνθρωπος είναι μοναδικά. Η αστρολογία μας βοηθά να ανακαλύψουμε τι πιστεύει κάθε ζώδιο για τον μεγάλο έρωτα … Εκτός από το ζώδιό σας διαβάστε και το ζώδιο που ανήκει η Αφροδίτη σας (ή το αντίστοιχο για το άτομο που σε ενδιαφέρει).

Κριός

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Δεν υπάρχει μεγάλος ή μικρός έρωτας. Για μένα ο έρωτας είναι ένας, αλλά τον ζεις πολλές φορές  με διαφορετικό τρόπο … Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες αρκετές φορές. Τη στιγμή που τους βίωνα δεν το παραδεχόμουν …

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Ο άνθρωπος που σέβεται την ελευθερία μου, την αυτονομία μου, που καταφέρνει να εξιτάρει τον ενθουσιασμό μου και που με θέτει σε εγρήγορση. Είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να μου ξυπνήσει συναισθήματα συντροφικότητας και χωρίς να μου το ζητά, εγώ θα γουστάρω να είμαι μαζί του!

Ταύρος

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Έχω ζήσει έναν πολύ μεγάλο έρωτα, που θα μου μείνει αλησμόνητος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναερωτευτώ, αλλά ποτέ δεν θα νιώσω έτσι όπως ένιωσα τότε … Αυτό που πιστεύω είναι ότι τον μεγάλο έρωτα τον ζεις μία φορά στη ζωή σου, στην συνέχεια ο έρωτας αλλάζει μορφή, ανάλογα με τον άνθρωπο …

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Με τον άνθρωπο που θα καταφέρει να εμπνεύσει την σιγουριά, την σταθερότητα, την εμπιστοσύνη, την ζεστασιά και την συντροφικότητα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να καταφέρει να ρίξει όλες μου τις συναισθηματικές άμυνες και να μπορέσουμε να γίνουμε ένα … Μαζί του θέλω να απολαμβάνω από τα απλά, καθημερινά πράγματα μέχρι και τα πιο πολύπλοκα, θέλω να είναι μέρος της ζωής μου.

Δίδυμος

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Δεν πιστεύω σε μικρούς και μεγάλους έρωτες… Ο έρωτας είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα το οποίο γίνεται πιο έντονο όταν υπάρχει και εγκεφαλική έλξη. Ενθουσιάζομαι και νιώθω ότι ζω μεγάλους έρωτες συχνά,  μετά συνειδητοποιώ ότι απλά ήταν ενθουσιασμός και στην συνέχεια έρχεται ο επόμενος. Μη με ρωτήσεις ποιος ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, ούτε εγώ θα θυμάμαι να σου πω …

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Με τον άνθρωπο που θα καταφέρει πρώτα να με κάνει να ερωτευτώ το μυαλό του, να θαυμάσω τον τρόπο που σκέφτεται, που εκφράζεται και να μην βαριέμαι ποτέ όταν είμαι μαζί του γιατί πάντα θα έχουμε κάτι καινούργιο να μοιραστούμε και να συζητήσουμε.

Καρκίνος

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Μόνο μία φορά στη ζωή σου θα ζήσεις τον μεγάλο, απόλυτο έρωτα. Θα το νιώσεις και αυτό τον έρωτα δεν θα τον ξεχάσεις ποτέ σου όσο ζεις. Αν είσαι τυχερός θα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα κάνεις οικογένεια. Αν δεν είσαι τυχερός, τότε θα είναι το «μαράζι» σου που έστω και αν προχωρήσεις παρακάτω, θα τον θυμάσαι για μία ζωή και ίσως αυτό να είναι και η ανοιχτή πληγή σου!

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Ο άνθρωπος που θα κουμπώσω στην αγκαλιά του και εκεί θα νιώσω σαν στο σπίτι μου. Θα είναι ο σύντροφος, ο εραστής, ο φίλος, η μάνα, ο  πατέρας, το φιλαράκι … Θα καλύψει όλους τους ρόλους.

Λέων

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Γίνεται ο άνθρωπος να ζήσει χωρίς έναν μεγάλο έρωτα; Όχι δεν γίνεται, γιατί κάτι θα είναι κενός, μισός, μίζερος και κάτι θα του λείπει… Γενικά ερωτεύομαι τα πάντα στη ζωή. Ζω μεγάλους έρωτες και κάθε φορά που νιώθω τα βέλη του να με χτυπούν νιώθω σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.  Κάθε έρωτας για μένα είναι ο πιο μεγάλος, μέχρι τον επόμενο…

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Το άτομο που θα με θαυμάζει και θα το θαυμάζω, που θα απολαμβάνουμε μαζί τη ζωή, θα μοιραζόμαστε δίχως τσιγκουνιές τα πάντα στη ζωή μας και που θα έχει μάτια μόνο για μένα …

Παρθένος

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Όταν είσαι έτοιμος, όταν δεν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, όταν έχεις τακτοποιήσει το επαγγελματικό σου και όταν εσύ αποφασίσεις να πεις «τώρα έφτασε η κατάλληλη στιγμή! Αν έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα; Ναι θα σου πω και τίποτα από τα παραπάνω που σου γράφω δεν υπήρχαν, έτσι και την πάτησα…

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Με ένα άτομο που εκπέμπουμε στα ίδια μήκη κύματος. Θέλω να είναι ένα αξιόλογο άτομο , που θα μπορεί να με συμπληρώσει και να με ολοκληρώσει…

Ζυγός

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Δεν θα στο κρύψω ότι είναι στη φύση μου να ερωτεύομαι συχνά. Κάνοντας τον απολογισμό μου όμως μπορώ να σου πω ότι πολλές φορές πίστευα ότι ερωτεύτηκα, επειδή έτσι ήθελα να πιστεύω. Ο μεγάλος έρωτας είναι ένας … όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα!

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Ο άνθρωπος που θα με διεκδικήσει, θα με αγαπήσει, θα μοιραστεί μαζί μου την ζωή του… Θέλω να έχει ομορφιά ψυχής αλλά και στα μάτια μου να είναι όμορφος!

Σκορπιός

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Ο μεγάλος έρωτας είναι ΕΝΑΣ και δεν υπάρχει άλλος κανένας… Όποιος νομίζει ότι ερωτεύεται παραπάνω από μία φορά, απλά ξεγελιέται.

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Δεν υπάρχουν παραγγελιές σε αυτά … Θα είναι με το άτομο που θα καταφέρει να ξυπνήσει όλα τα ένστικτά μου και θα γεμίσει την ψυχή μου με πρωτόγνωρα συναισθήματα… Τον μεγάλο έρωτα τον νιώθεις, από το πρώτο άγγιγμα, από τα πρώτο βλέμμα, από τον ηλεκτρισμό που θα νιώσεις.

Τοξότης

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Μεγάλους έρωτες ζούμε συχνά και με πολλά άτομα … τον απόλυτο έρωτα όμως τον ζούμε μόνο με ένα άτομο , με το άτομο που είναι «γραφτό» να είμαστε μαζί. Αυτό το άτομο, μπορεί να μην το συναντήσουμε σε αυτή τη ζωή, αλλά στην επόμενη…

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Εξαρτάται την φάση που είμαι .. Θέλω να είναι ένα άτομο φιλοσοφημένο, ψαγμένο, με άποψη, να είναι διαφορετικό από μένα για να με ιντριγκάρει … Δεν κοιτάζω διαφορές, ηλικίες, όρια κλπ … αρκεί να μου γίνει αυτό το κλικ

Αιγόκερως

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Ένα θα σου πω, οι μεγάλοι έρωτες δεν φορούν ποτέ νυφικό .. Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις, δεν σημαίνει όμως ότι τον χαίρεσαι γιατί τις περισσότερες φορές δεν πληρούνται τα κριτήρια της λογικής όταν τον επιλέγεις … Πιστεύω λοιπόν πως ο μεγάλος έρωτας στη ζωή είναι ένας, δεν σημαίνει ότι με αυτό τον άνθρωπο μπορείς να είσαι ευτυχισμένος , όμως τα μαθήματα που θα πάρεις από τη σχέση σου μαζί του είναι σπουδαία.

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Ο μεγάλος έρωτας είναι αυτός που θα ξυπνήσει μέσα σου συναισθήματα θαμμένα, αυτός που θα καταφέρει να ξεκλειδώσει ευαίσθητες πτυχές της ψυχής σου.

Υδροχόος

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Μεγάλος έρωτας;;; Κάθε έρωτας είναι μεγάλος και λέγοντας για έρωτα δεν μιλάμε απαραίτητα για το συναίσθημα που θα νιώσεις για έναν άνθρωπο. Μεγάλος έρωτας μπορεί να είναι μία ιδέα σου, μία δραστηριότητά σου, ένα φιλαράκι σου, ή ακόμα και  η δουλειά σου αν αυτή ξυπνά μέσα σου συναισθήματα … Αλλά αν θέλεις να μιλήσουμε για έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, θα σου πω ότι ο μεγάλος έρωτας έρχεται πάντα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις, με τον πιο περίεργο άνθρωπο, στην πιο περίεργη στιγμή … Ο μεγάλος έρωτας δεν έρχεται μόνο μία φορά αλλά πολλές περισσότερες…

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Με τον άνθρωπο που θα με ωθήσει να κάνω στη ζωή μου τις μεγαλύτερες ανατροπές, τις μεγαλύτερες αλλαγές … Ο άνθρωπος που θα μπορεί να είναι και φίλος και εραστής.

Ιχθύς

Τον μεγάλο έρωτα τον ζεις:  Μεγάλος έρωτας είναι αυτό που ζω τώρα … Κοιμάμαι , ξυπνώ και είναι συνέχεια στο μυαλό μου, δεν έχω ξανανιώσει ποτέ μου έτσι για κανέναν άνθρωπο .. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα και νιώθω τύχη και ευλογία που βρέθηκε στο δρόμο μου … Μακάρι όλοι να ζήσουν αυτό που ζω εγώ τώρα (την άλλη μέρα μπορεί να έχει αλλάξει άποψη)

Ο μεγάλος έρωτας θέλω να είναι:  Σαν παλιό ακριβό κρασί, σαν ένα μυθιστόρημα με happyend… θέλω να έχει το ρομάντζο και το συναίσθημά του!

Πηγή: oroskopos