Τον Λάκη Γαβαλά υποδέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» της Τρίτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε τον άγνωστο γάμο του, το παιδί που θα μπορούσε να έχει αποκτήσει, και δε δίστασε να δώσει μια νέα απάντηση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Τρύφωνα Σαμαρά με αφορμή τη συμμετοχή του δεύτερου στο J2US. «Δημιουργήθηκε κάτι μόνο και μόνο γιατί δεν υπάρχουν θέματα και έπρεπε κάποιοι να κάνουν ένα στόρι. Δεν έκανα σχόλιο για τον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά για τον Στέφανο Βασιλάκη που είχαμε κάνει μαζί αυτό το λουκ σε σόου που το θέμα ήταν Αδάμ και Εύα. Θεωρούσα ότι έπρεπε λιγάκι να σεβαστεί ο Στέφανος αυτό που είχαμε δημιουργήσει μαζί αλλά πολύ αφελέστατα και παιδικά το είπα. Εγώ μπορεί να είμαι αυτό που είμαι αλλά είμαι και ένα παιδί μέσα μου και αν δεν ήμουν έτσι ενθουσιώδης δεν θα συνέχιζα την ζωή μου».

«Αυτό το αποτέλεσμα που βγήκε, με πείραξε και οπτικά γιατί ήταν κάπως φτηνό, κάπως κιτς. Αλλά δεν είπα ότι είναι κιτς ο Τρύφωνας ούτε με νοιάζει να τον πω συμπαθή ή αντιπαθή».

Επίσης ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στον άγνωστο γάμο του : «Είμαι με τη φίλη μου τη Λίντα και μου λέει ‘’δεν πάμε βόλτα στο Πόρτο Φίνο’’; Και εκεί γινόταν μια φωτογράφιση και γνωρίζω εκείνη τη γυναίκα και κολλάμε από την πρώτη στιγμή. Ήταν μοντέλο», είπε για τη Σουηδέζα σύζυγό του και συμπλήρωσε: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς».

«Οι σχέσεις μου γενικά ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά», προσέθεσε.
Ο Λάκης Γαβαλάς μάλιστα αποκάλυψε πως η σύζυγός του έμεινε έγκυος, ωστόσο, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, αποφάσισαν να διακόψουν την κύηση.

«Τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν 45 χρονών, το φαντάζεσαι;» είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.