Τίτλους τέλους φαίνεται ότι έπεσαν στη σχέση της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου ύστερα από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης. Μάλιστα, το πρώην κορίτσι του “Τροχού της Τύχης”, μετακόμισε από το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της και πλέον ζει μαζί με τη μητέρα της. Το ζευγάρι, ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά οδηγήθηκε στον χωρισμό. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου με δήλωσή του στο Happy Day:

«Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορονοϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμα μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της».

Η αλήθεια είναι ότι το πανέμορφο μοντέλο εκτός από τα extreme sport αγαπάει να ζει επικινδύνως και να παίρνει extreeme αποφάσεις γενικά για τη ζωή της όπως για παράδειγμα όταν αποφάσισε να μην ξανασχοληθεί με την τηλεόραση και προτίμησε να κάνει τα επόμενα βήματα στη ζωγραφική.  «Από μικρή ασχολούμουν με τη ζωγραφική, είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την είχα παραμελήσει. Κάποιοι φίλοι, λοιπόν, που είδαν τα έργα μου, με προέτρεψαν να συνεχίσω και έλαβα σοβαρά υπόψη μου τα λεγόμενά τους , σκέφτομαι να κάνω μια έκθεση ζωγραφικής, αλλά ακόμη δεν έχω βρει τον χώρο. Θα ασχοληθώ με την τηλεόραση κάποια στιγμή αργότερα. Είχα κάποιες προτάσεις για καινούρια πράγματα αλλά δεν τις βρήκα ελκυστικές. Προς το παρόν θα ασχοληθώ με τα έργα μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις