Σήμερα είναι η μέρα που γιορτάζει ο αφανής ήρωας της ζωής μας ο μπαμπάς μας. Η ημέρα είναι μια ημέρα αφιερωμένη όχι μόνο στους πατεράδες, αλλά την πατρότητα γενικά και την συνεισφορά των μπαμπάδων στο κοινωνικό σύνολο.
Στην ουσία είναι μια γιορτή που έχει ως στόχο να δείξει ότι ο ρόλος του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός με αυτόν της μητέρας δεδομένου ότι πολύ συχνά στην κοινωνία μας οι μπαμπάδες περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Είναι κάποιοι μπαμπάδες της σόουμπιζ που δεν το έβαλαν κάτω και απέκτησαν παιδί σε μεγάλη ηλικία. Η αγάπη, η ευτυχία, οι χαρές και οι στιγμές που τους έκανε περήφανους ήταν αυτά που τους έδωσαν δύναμη σε μια προχωρημένη ηλικία να αποκτήσουν ακόμη σε κάποιες περιπτώσεις και το πρώτο τους παιδί.

Κώστας Βουτσάς
Ο αείμνηστος ηθοποιός που έφυγε από κοντά μας πριν λίγο καιρό έγινε πατέρας σε ηλικία 84 ετών. Ο αιώνιος έφηβος που δεν το έβαλε ποτέ κάτω απέκτησε τον καρπό του έρωτά του τον μικρό Φοίβο με την ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού. Ο Κώστας Βουτσάς είχε δηλώσει για την επιλογή του να γίνει μπαμπάς για τέταρτη φορά αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η πατρότητα δεν έχει ηλικία: Ο πατέρας είναι ευτυχισμένος όταν μπαίνει στο σπίτι και τα παιδιά τρέχουν στην αγκαλιά του φωνάζοντας «Μπαμπά, ήρθες;!» και τον φιλάνε. Εγώ είμαι τρισευτυχισμένος που έχω τέσσερα παιδιά».

Τόλης Βοσκόπουλος

Ο αγαπημένος τραγουδιστής του έρωτα έγινε πατέρας σε ηλικία 61 ετών. Η κόρη του Μαρία είναι καρπός του έρωτά του με την Άντζελα Γκερέκου. Η 19χρονη πανέμορφη κοπέλα που σπουδάζει στο Deree και ασχολείται με τη μουσική και το θέατρο, συνοδεύει πολλές φορές τον περήφανο πατέρα της στις διάφορες εκδηλώσεις που αυτό δίνει.

Ανδρέας Μπάρκουλης

Απέκτησε παιδί σε ηλικία 64 ετών με τη σύζυγό του Μαρία Μπάρκουλη. O μικρός γιος του Νικόλας, έφτασε τα 18 και πρόσφατα τον κάλεσαν  να υπηρετήσει τη «μαμά» πατρίδα.

O γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου απέκτησε την κόρη του, Άννα Μαρία, σε ηλικία 61 ετών. Η νεαρή μάλιστα είναι ηθοποιός και παίζει στο θέατρο (προ κορονοϊού) μαζί με τον πατέρα της.

Κώστας Καζάκος

Παρά τα 78 του χρόνια ο καταξιωμένος ηθοποιός Κώστας Καζάκος ζει μια νέα ζωή στο πλευρό της συζύγου του Τζένης Κόλλια, με την οποία έχει τρία ανήλικα παιδιά με τη μικρότερη του κόρη να γεννήθηκε όταν εκείνος ήταν 73 ετών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις