Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» έδωσε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου και έκανε αποκαλύψεις για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» και την ενδεχόμενη αποχώρησή του από το αγαπημένο σήριαλ του ΑΝΤ1.

Ερμηνεύετε τον Θωμά Κυπραίο, που η σχέση του με τον Νέστορα φτάνει στην κορύφωσή της.

Είναι μια πολύ δύσκολη σχέση. Ξεκίνησε με αρκετή απόσταση και σιγά σιγά εξελίχθηκε σε βάθος και αυτό χάρη στη γραφή της Μελίνας Τσαμπάνη. Είδαμε τη σχέση τους να ξεδιπλώνεται, να γίνεται σχέση πατέρα και γιου. Ο ήρωάς μου όμως έχει ένοχα μυστικά, πράγμα που ανακαλύπτει σιγά σιγά ο Νέστορας. Ο Θωμάς Κυπραίος ζει όλο τον καιρό με αυτά και από τη στιγμή που σκοτώνει και το φίλο του, οδηγούμαστε σιγά σιγά σε δύσκολες καταστάσεις, που όπως είχε πει και ο Παύλος Ορκόπουλος, είναι σχεδόν αρχαία ελληνική τραγωδία.

Διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα πολλά σενάρια για την ολοκλήρωση του ρόλου και για πιθανή αποχώρησή σας από τη σειρά. Να διευκρινίσουμε τι ισχύει και τι όχι;
Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα.

Είναι οριστικό και όχι κάτι που μπορεί να ανατραπεί, ανάλογα με το πώς θα πάει η ιστορία;
Νομίζω πως είναι οριστικό! Η Μελίνα έχει γράψει την πορεία του χαρακτήρα, πρέπει να δούμε τον ήρωα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Εντελώς στα χέρια του; Θα κρεμαστεί;
Δεν ξέρουμε και αν ξέρουμε, δεν λέμε…

Πώς είναι το πλαίσιο της συνεργασίας σας στις «Άγριες Μέλισσες»;
Είναι εξαιρετικό. Από την πρώτη στιγμή που πήρα το σενάριο στα χέρια μου και άρχισα να διαβάζω, κατάλαβα ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Η Μελίνα και οι συνεργάτες της ξέρουν τι θα πει σενάριο, τι θα πει ανατροπή και πώς στήνεις μια ιστορία και μάλιστα σε καθημερινή σειρά που είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της Δευτέρας 29 Ιουνίου: Ο Μιλτιάδης δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει αλλά στο μυαλό του πια έχει σφηνώσει πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Παράλληλα η Ανέτ αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια φέρνοντας τον Μιλτιάδη σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Την ίδια στιγμή στο σπίτι των Σεβαστών έχουνε έρθει τα πάνω κάτω με την απόφαση της Πηνελόπης να τερματίσει τον γάμο της, όμως ο Δούκας βρίσκει μια λύση που θα κρατήσει τον Κλεομένη κοντά της. Ο Κυπραίος με την βοήθεια ενός άντρα απ’ το ένοχο παρελθόν του προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα. Θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει κι αυτήν την φορά; Το ίδιο βράδυ όλο το χωριό μαζεύεται στο καφενείο της Βιολέτας για να παρακολουθήσει μια παράσταση καραγκιόζη ενώ ο Ιορδάνης και η Δρόσω ανακοινώνουνε τους αρραβώνες τους. Ο Μελέτης παίρνει μια απόφαση που θα είναι καθοριστική για τις ζωές όλων ενώ η Ασημίνα νιώθοντας γι’ ακόμα μια φορά προδομένη απ’ τις αδερφές της, αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα…