Η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Μάρθα Κουτουμάνου καλά κρατούσε για αρκετό καιρό με τα εξώδικα και τις δηλώσεις να δίνουν και να παίρνουν. Για πολύ καιρό οι διαφορές τους σχετικά με την περιουσία της μητέρας τους, Ζωής Λάσκαρη και το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη είχε απασχολήσει τον Τύπο, ενώ είχε φτάσει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.
Αλλά όπως φαίνεται όλα αυτά πλέον είναι παρελθόν αφού οι δυο αδελφές Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου άφησαν πίσω τις διαφορές τους και τις άσχημες στιγμές.

Μάλιστα, τα νέα της «επανασύνδεσης» ανακοίνωσε η ίδια η Μαρία Ελένη με μια ανάρτησή της στα stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον πατέρα της Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη μεγαλύτερη αδελφή της, Μάρθα.

Και στην ανάρτηση έγραψε: «Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς».

Να θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο του 2019 η σχέση των δυο αδελφών είχε περάσει κρίση μετά από διαφωνία σχετικά με τη βίλα που τους κληροδότησε η Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου είχαν μια έντονη διαμάχη σχετικά με το ακίνητο των 500 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο λάτρευε η γνωστή ηθοποιός και όπου πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πυρήνας του προβλήματος ήταν το σπίτι αυτό, που ανήκει και στις δύο κόρες αφού είναι κληρονομιά της μητέρας τους. Σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο το πρόβλημα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ενώ είχε συμφωνηθεί να ζήσει λίγο η Μάρθα σε αυτό, μετά θα έπρεπε να φύγει για να το πουλήσουν, προκειμένου να τακτοποιηθούν διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες.
Τον περασμένο Δεκέμβριο μάλιστα οι δικηγόροι τους είχαν προσπαθήσει να βρούν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους.