Την Κατερίνα Γκαγκάκη φιλοξένησε στα Μεσάνυχτα η Ελεονόρα Μελέτη, το βράδυ της Τρίτης. H παρουσιάστρια σε μια ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη, αποκάλυψε τα συναισθήματα της για την διακωμώδηση του περιστατικού με την φοιτήτρια στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την απόφαση της να αποχωρήσει από την τηλεόραση:  «Για το συμβάν με την “φοιτήτρια” έχω να πω ότι η πρόθεσή μου δεν ήταν κακή και ότι πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τα πράγματα παίρνουν τις διαστάσεις που τους πρέπει. Θεωρώ ανεδαφικό να ασχολούμαστε με κάτι το οποίο εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι η πρόθεση δεν ήταν κακή.

Είμαι πολύ κάθετη στο ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για δικαιολογίες… Είναι ανόητο, περιττό και κάνει τη συγγνώμη “μπάσταρδη” και γι’ αυτό είμαι απολύτως κάθετη. Όποιος με ξέρει, με ξέρει καλά, μετά από 25 χρόνια δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα ούτε σε επίπεδο ηθικής, ούτε σε επίπεδο δεύτερων και τρίτων σχέσεων, ούτε σε επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης και αποτελεσματικότητας. Μου πήρε μέρες για να συχγωρήσω τον εαυτό μου για το ότι με πρόδωσε η κρίση μου. Κάποιοι πήραν τηλέφωνο τον πατέρα μου, του είπαν αίσχη και τέρατα για μένα, αυτό δεν θα το συγχωρήσω σε κανέναν άνθρωπο. Έκλαιγε με αυτά που του είπαν για μένα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά :
«Αποφάσισα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολύ σημαντικά πράγματα. Η τηλεόραση, στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, εμένα δεν μου ταιριάζει κι εγώ δεν της ταιριάζω, βάζω άνω τελεία.

Θα σταματήσω, δεν θα συνεχίσω στην τηλεόραση τη νέα σεζόν. Η δική μου συμφωνία ήταν να τελειώσει τον Ιούνιο. Και για μένα ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι αυτό το θέμα θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο.
Φέτος προσπάθησα να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται. Το ένα ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση και το άλλο μια καθημερινή εκπομπή. Θεωρούσα ότι και τα δύο τα… ‘χω, αλλά αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος, ήταν αφελής. Ήταν ελλιπής κρίση από μέρους μου. Και η ελλιπής κρίση πρέπει θα διορθωθεί», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις